Help mee Bestel gratis

Kom in actie

Help je mee onze dromen waar te maken? Het Longfonds wil kapotte longen repareren, astma voorkomen en een betere behandeling voor ernstige longziekten. Kom in actie voor het Longfonds. 

Actiepagina

Een actiepagina is een handig hulpmiddel om gemakkelijk donaties te ontvangen voor je actie. Maak nu een actiepagina aan op onze actiesite.

Tips

Wil je hulp bij je actie? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl of (033) 434 12 98. Wil je het opgehaald geld overmaken? Dit kan naar: Longfonds via bankrekeningnummer: NL 50 ABNA 0575255250 o.v.v. 'actie' met uw naam en adres.

Organiseer een LongLoop

Ben jij het organisatietalent dat een LongLoop gaat organiseren? Laat je inspireren door de organisatoren in Bemmel

Giftenbox

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je bij deze gelegenheid geld ophalen voor de strijd tegen longziekten? Vraag dan de gratis roze giftenbox aan via: (033)  434 12 12 of via onze websiteWil je bij het afscheid van een dierbare geld inzamelen, dan kun je hier een speciale grijze giftenbox aanvragen.

Fiets mee met de Dam tot Dam FietsClassic

Fiets mee en beleef een unieke dag. Van de Amsterdamse Dam door de IJtunnel en langs prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Meer informatie

Boek een hotel en steun

Wil je er even lekker tussenuit in eigen land? Of wil je binnenkort op vakantie naar het buitenland? Bij Booking.com kun je je hotel boeken én tegelijkertijd het Longfonds steunen. Meer informatie.

Loop de Nijmeegse Vierdaagse

Wil je meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse? Dat kan! Laat je sponsoren en haal zo geld op voor longonderzoek. De datum van de volgende editie is nog niet bekend. Deze wordt medio januari 2020 bekend gemaakt. Meer informatie.

Zamel textiel in

Zamel textiel in het haal geld op voor het Longfonds. Voor iedere ingezamelde kilo textiel ontvangt het Longfonds €0,15Meer informatie.

Organiseer een statiegeldactie

Veel supermarkten staan open voor initiatieven om statiegeldbonnen in te zamelen voor goede doelen. Meer informatie.