Help mee Gratis magazine

Kom in actie

Het coronavirus maakt in één klap duidelijk hoe belangrijk je longen voor je leven zijn. Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte, én voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus. We verstrekken informatie en bieden een luisterend oor. Meer dan ooit zetten we ons in om doorslaggevend onderzoek naar longherstel mogelijk te maken. Strijd jij met ons mee?  

Op ons speciale actieplatform voorlongfonds.nl start je je eigen actie. Laat je inspireren door mede-actievoerders en maak ook een eigen actie aan! We zijn alle actievoerders ontzettend dankbaar, want mede dankzij hun kunnen we blijven investeren in longonderzoek. Dat is nu meer dan ooit nodig. Kom jij ook in actie?

Tips

Hoe groot of klein de actie ook is, we zijn ontzettend dankbaar voor je inzet! Loop bijvoorbeeld een virtuele run, zamel textiel in of start een statiegeldactie. Wist je dat veel supermarkten openstaan voor initiatieven om statiegeldbonnen in te zamelen voor goede doelen? Of pak het grootser aan. Zoals Ramon. Hij maakt speldjes binnen zijn bedrijf De Tinnen Roos. Van ieder verkocht speldje gaat 25% naar het Longfonds. Gaaf, toch? 

Wil je hulp bij je actie? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl of (033) 434 12 98. Wil je het opgehaald geld overmaken? Dit kan naar: Longfonds via bankrekeningnummer: NL 50 ABNA 0575255250 o.v.v. 'actie' met uw naam en adres.