Doneer nu Gratis magazine

Kom in actie voor gezonde longen

Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgen we ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. We zetten ons in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht. En we jagen medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen. Zo maken we het verschil. Doe jij ook mee?

Voorlongfonds.nl: hét actieplatform

Op ons speciale actieplatform voorlongfonds.nl start je je eigen actie. Laat je inspireren door mede-actievoerders en maak ook een eigen actie aan! We zijn alle actievoerders ontzettend dankbaar, want mede dankzij hun kunnen we blijven investeren in longonderzoek. Dat is nu meer dan ooit nodig. Kom jij ook in actie?

Doe mee met de Longfonds beweegweken!

Kom in beweging tijdens de Longfonds Beweegweken. Ga wandelen, skeeleren, fietsen, rennen, schaatsen... Het kan allemaal! Start een actie, maak kilometers en laat deze sponsoren voor belangrijk longonderzoek. Zo houd je niet alleen je eigen longen gezond, maar je zorgt ook voor de longen van een ander. 

Inspiratie

Op een andere manier bijdragen? Hoe groot of klein de actie ook is, we zijn ontzettend dankbaar voor je inzet! Zamel bijvoorbeeld textiel in of start een statiegeldactie. Wist je dat veel supermarkten openstaan voor initiatieven om statiegeldbonnen in te zamelen voor goede doelen? Of laat je inspireren door de verhalen van de actievoerders die jou al voor gingen.

Praktische informatie

Denk je eraan ook een actie te starten? En wil je daar graag hulp bij? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl of (033) 434 12 98.
Wil je het opgehaald geld overmaken? Dit kan naar: Longfonds via bankrekeningnummer: NL 50 ABNA 0575255250 o.v.v. 'actie' met je naam en adres.