Activiteiten

Longfonds is in het hele land actief. We organiseerden ook activiteiten bij jou in de buurt. Helaas kunnen door corona deze activiteiten nu niet plaatsvinden. Daarom vind je in dit overzicht op dit moment alleen online activiteiten zoals webinars en digitale koffietafels. 

in jouw buurt

Filter activiteiten bij jou in de buurt

Mensen in gesprek

Longpunten: ontmoet elkaar

Een longziekte heeft een grote invloed op je leven. Vaak moet je je leven aanpassen en soms kun je niet alles meer. Het kan heel prettig zijn om hierover te praten. Dit kan bij een Longpunt. Hier kun je ervaringen, tips en zorgen delen met anderen. Je kunt ook zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan.

Meer weten over Longpunten
Digitale koffietafel, dame met mok koffie achter een laptop

Digitale Koffietafels

Een Digitale Koffietafel is een online bijeenkomst. Mensen met een longziekte (en hun naasten) uit elkaars buurt kunnen daarbij met elkaar praten via de computer. Dat gaat via de online omgeving Microsoft Teams. Ook kunnen ze vragen stellen aan een zorgverlener.

Meer weten over Digitale Koffietafels
Computer icoon

Webinar terugkijken

Longfonds organiseert regelmatig webinars over onderwerpen die ons en onze achterban na aan het hart liggen. De webinars worden gegeven door wetenschappers, longartsen en zorgprofessionals.

Heb je een webinar gemist? Je kunt ze allemaal terugkijken.

Naar alle webinars

Gratis LONGWIJZER

Ontvang nu 3x ons magazine met:
✔ ervaringen van anderen
✔ tips over omgaan met je ziekte
✔ ontwikkelingen in onderzoek

De verzending stopt automatisch.

Ja, ik wil LONGWIJZER ontvangen
Longwijzers