Word vrijwilliger

Zou het niet geweldig zijn als we een betere behandeling vinden voor ernstige longziekten? Dat we op een dag kapotte longen kunnen repareren? Of dat kinderen geen astma meer krijgen? Het zijn de dromen van 1,2 miljoen mensen in ons land die elke dag opnieuw vechten tegen ernstige benauwdheid.

Arja van Sonderen

Om deze dromen uit te laten komen, zijn vrijwilligers onmisbaar. Doe je mee? Samen strijden voor schone lucht en gezonde longen: dat kan overal, ook bij jouw in de buurt. Of dat nu een uur per maand is of een dag per week – iedere bijdrage helpt om samen verder te komen.

Bekijk hieronder welke rol het beste bij jou past en meld je aan als vrijwilliger. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Nicoline Melchior via vrijwilliger@longfonds.nl of (033) 43 41 277.

Hoe jij als vrijwilliger mee kunt helpen

Boekje vrijwilligers

Doe jij ook mee?

Vrijwilligers zijn heel belangrijk bij onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Raak geïnspireerd door de verhalen van de vrijwilligers in dit boekje. Doe je ook mee?

Bestel het gratis boekje

Inspiratie

In één minuut weten wat vrijwilligerswerk voor Longfonds zo inspirerend maakt? Lees deze verhalen van vrijwilligers en bekijk hun persoonlijke video.

Alle vrijwilligersvacatures

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die graag een steentje willen bijdragen aan een wereld zonder longziekten. Bekijk de onderstaande vacatures.

Gratis nieuwsbrief

✔ Alles over behandeling van longziekten
✔ Nieuws over het werk van Longfonds
✔ Laatste ontwikkelingen in onderzoek
✔ Tips om je longen gezond te houden

Ruim 100.000 mensen gingen je voor!

Stuur mij nieuws en tips
E-nose