Word vrijwilliger

Zou het niet geweldig zijn als we een betere behandeling vinden voor ernstige longziekten? Dat we op een dag kapotte longen kunnen repareren? Of dat kinderen geen astma meer krijgen? Het zijn de dromen van 1,2 miljoen mensen in ons land die elke dag opnieuw vechten tegen ernstige benauwdheid.

Vrijwilliger Evelien

Om deze dromen uit te laten komen, zijn vrijwilligers onmisbaar. Doe je mee? Samen strijden voor schone lucht en gezonde longen: dat kan overal, ook bij jouw in de buurt. Of dat nu een uur per maand is of een dag per week – iedere bijdrage helpt om samen verder te komen.

Hoe jij als vrijwilliger mee kunt helpen

Zijn er meerdere vrijwilligersfuncties die bij jou passen of kun je niet kiezen? Meld je dan aan als vrijwilliger via ons centrale aanmeldingsformulier. 

Vrijwilligers in de schijnwerpers

Wat vrijwilligerswerk voor Longfonds zo inspirerend maakt? Je leest 't in verhalen van vrijwilligers die in 2021 in ons magazine LONGWIJZER verschenen.

Alle vrijwilligersvacatures

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die graag een steentje willen bijdragen aan een wereld zonder longziekten. Bekijk de onderstaande vacatures.

Gratis nieuwsbrief

✔ Alles over behandeling van longziekten
✔ Laatste ontwikkelingen in onderzoek
✔ Tips om je longen gezond te houden

Ruim 100.000 mensen gingen je voor!

Stuur mij nieuws en tips
E-nose