- Drenthe Groningen

Mondharmonica Club Assen

Maasstraat 25, 9406 RA Assen
-

Mondharmonica Club Assen

Op 8 maart 2016 is het begonnen. Het Longfonds startte een mondharmonicagroep voor mensen met een longaandoening in Assen. Inmiddels draait een mooie groep al bijna 7 jaar onder begeleiding van Hilbo Ab muziekdocent en Bert Daalder coördinator van de mondharmonicagroep.

Houd je van muziek maken en wil je je longen en ademhaling verbeteren? Kom dan naar de  mondharmonica club Assen! Wij zijn een gezellige groep mensen met allemaal long- en/of ademhalingsproblemen. Wij oefenen elke dinsdagmorgen om 10.00 uur in buurthuis de Maasstee in Assen. We spelen allerlei soorten muziek, van blues tot pop. Je hoeft geen ervaring te hebben met mondharmonica spelen, wij leren je graag de basis. Mondharmonica spelen is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Het helpt je om je ademhaling te reguleren, je longcapaciteit te vergroten en je stress te verminderen.Houd je van muziek maken en wil je je longen en ademhaling verbeteren? Kom dan naar de mondharmonica club Assen! Wij zijn een gezellige groep mensen met allemaal long- en/of ademhalingsproblemen. Wij oefenen elke dinsdagmorgen om 10.00 uur in buurthuis de Maasstee in Assen. We spelen allerlei soorten muziek, van blues tot pop. Je hoeft geen ervaring te hebben met mondharmonica spelen, wij leren je graag de basis. Mondharmonica spelen is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Het helpt je om je ademhaling te reguleren, je longcapaciteit te vergroten en je stress te verminderen.

Hoe kun je meedoen?

Heb je belangstelling voor onze club? Neem dan contact op met de coördinator van onze groep: Bert Daalder. Telefoon 06 48167960  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een keer vrijblijvend langskomen om te kijken of het iets voor je is. Wij oefenen elke dinsdagmorgen, behalve in de schoolvakanties. Je bent van harte welkom! Wij Starten dit najaar op 5 september .

Waar vind je ons?

Wij oefenen in buurthuis de Maasstee, aan de Maasstraat 25 in Assen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het buurthuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.