Doneer nuBestel gratis

Help met geld

Met uw gift helpt u ons in de strijd tegen longziekten. Zo kunnen we onderzoek financieren en komt onze droom om longen te repareren een stap dichterbij. Namens iedereen met een ongeneeslijke longziekte, alvast bedankt!

Doe een gift

U kunt iets doen. Steun onze strijd tegen longziekten. Elke bijdrage is welkom, groot of klein. Samen werken we aan een wereld zonder longziekten. Bedankt voor uw hulp!

Belastingvrij schenken

De Belastingdienst betaalt graag een deel van uw gift. Een schenking levert u belastingvoordeel op en ons zekerheid in onze strijd tegen longziekten.

In uw testament

Misschien heeft u er al eens over nagedacht om een deel van uw bezit na te laten aan het Longfonds? Een mooie manier om ook na uw leven iets te betekenen.

Loterij

Speel mee voor het Longfonds met de Lotto of VriendenLoterij. U maakt kans op mooie prijzen en draagt bij aan een betere toekomst voor mensen met een longziekte!

Ons rekeningnummer

Wilt u ons steunen met een gift? Mensen met een longziekte zijn u er dankbaar voor. Gebruik het IBAN rekeningnummer van het Longfonds om uw gift over te maken.

Shop en steun

Met de aankoop van deze producten slaat u twee vliegen in één klap. U doet uzelf of een ander een plezier én steunt het Longfonds in onze strijd tegen longziekten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl