Longpunt - Friesland

Longpunt Friesland

Ielânen, Harste 11, 8602 JX Sneek
-

Longpunt Friesland, ontwikkelingen in de Longzorg

UITNODIGING: Longpunt Friesland, De Ielânen, Harste 11, Sneek
30 november vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. Longarts Romke Hoekstra over de ontwikkelingen in de longzorg nu en in de (nabije) toekomst.
Aanmelden verplicht, stuur een e-mail naar jagersma63@telfort.nl of bel naar 06-47 99 88 87.

U hebt al een tijd niets van ons gehoord. Helaas konden we geen bijeenkomsten organiseren vanwege corona. Ook een griepgolf speelde ons parten. Bovendien was onze vaste locatie de Ielânen niet beschikbaar en verliep de zoektocht naar een andere locatie moeizaam. We hebben daarna nog wel een koffie-ochtend kunnen organiseren in het Van der Valk hotel in Sneek, maar deze locatie voldeed niet. Gelukkig kunnen we binnenkort weer gebruik maken van de Ielânen! We zijn dan ook blij dat we nu een doorstart kunnen maken!

Wij nodigen hierbij alle oud-bezoekers en de deelnemers aan het project Positieve Gezond (voor mensen met COPD) van harte uit voor de bijeenkomst van Longpunt Sneek op 30 november aanstaande.

In het verleden is hij een aantal keren bij ons te gast geweest en hebben we ervaren dat hij de bezoekers wist te boeien. U krijgt ook ruimschoots de gelegenheid om aan hem vragen te stellen.

Mevrouw Anja Bijlsma is ook altijd bij onze bijeenkomsten aanwezig. Zij is als longverpleegkundig consulent werkzaam in hetzelfde ziekenhuis. Ook aan haar kunt u vragen stellen.

De bijeenkomsten van Longpunt Sneek zijn gratis toegankelijk voor longpatiënten en partners of mantelzorgers. Er zal ook zeker gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen, want lotgenoten contact is ook een belangrijk onderdeel van een Longpunt.

We beginnen om 14.00 uur. Een vriendelijk verzoek: kom op tijd. De koffie staat in ieder geval klaar!

We willen graag uiterlijk drie dagen van tevoren weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom is aanmelden verplicht. Dit in verband met de catering en het indelen van de zaal. Stuur een e-mail naar jagersma63@telfort.nl of bel naar 06-47 99 88 87. Voor meer informatie kunt u ook dit nummer bellen.

Graag tot ziens op 30 november!

 

Statistieken en advertenties bekijken

Bericht promoten

Alle reacties:

11