Digitale koffietafel - Utrecht en Het Gooi

Digitale koffietafel Nieuwegein

Online
-
Kop koffie naast een laptop waar een online evenement gaande is

Uitnodiging digitale koffietafel Nieuwegein

Longpunt Nieuwegein is gestart met de ‘digitale koffietafel’. Wat is dit? De ‘digitale koffietafel’ is een ontmoeting, waarbij je via een computer met internet met elkaar in gesprek gaat, ervaringen deelt, vragen stelt aan elkaar of om alleen te luisteren. Vanuit je eigen huiskamer met een kopje koffie of thee!

Hoe werkt het?
U doet mee via een op internet direct of via Wifi aangesloten computer, laptop, smartphone of tablet. Met camera en geluid! Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u een uitnodiging voor deelname via e-mail. Hiermee kunt u op het geplande moment deelnemen aan de koffietafel. U  ontvangt ook een stap voor-stap-instructie meegestuurd.

De volgende digitale koffietafel van Nieuwegein staat gepland op
woensdag  8 december 10.30 uur .   

Thema: Zo feestelijk mogelijke feestdagen voor ons allemaal.

De digitale koffietafel staat dit keer in het teken van de naderende feestdagen. Kijkt u ook uit naar het bezoek, maar is vermoeidheid een spelbreker? Of zijn kookluchtjes, gezellige kaarsen of dennennaalden voor u de boosdoener? Wij gaan graag met u in gesprek en zijn zeer benieuwd naar uw eigen oplossingen, tips en trucs. Wie weet hebben ook anderen daar iets aan.

Wilt u erbij zijn?
Meldt u aan via een reactie op e-mail nieuwegein@longpunt.longfonds.nl onder vermelding van uw naam. Een paar dagen van tevoren ontvangt u de link en uitleg voor het inloggen.

Vragen?
Dat kunnen we goed begrijpen! Stel ze ons via het e-mail adres: nieuwegein@longpunt.longfonds.nl 

Kunt u niet deelnemen, maar heeft u wel waardevolle tips voor ons? Ook dat kunt u melden via nieuwegein@longpunt.longfonds.nl 

Hartelijke groet,
namens de werkgroep Longpunt Nieuwegein.