Word lidDoe de test
Door mijn conditie op peil te houden heb ik minder last van mijn klachten Erwin Willemse, heeft alpha-1

Anderen met alpha-1

Als u alpha-1 heeft, vindt u het misschien prettig om het daarover te hebben met anderen die dezelfde ziekte hebben. Zij weten immers als geen ander waar u tegenaan loopt.

Als u de diagnose alpha-1 heeft gekregen, kan dat best even schrikken zijn. U moet immers verder leven met een ziekte die nooit meer over zal gaan. Dat kan gevoelens van boosheid, verdriet en machteloosheid oproepen. Probeer hier zoveel mogelijk over te praten met uw omgeving, zodat zij u begrijpen en kunnen steunen. Door erover te praten, krijgt het slechte nieuws ook bij u steeds meer een plekje.  Via het Longforum enLongpunt kunt u met anderen in contact komen.

Tips en adviezen

Ook is het voor veel mensen met een chronische ziekte prettig om te praten met anderen die dezelfde ziekte hebben. Zij weten precies waar u last van heeft en kunnen u misschien handige tips en adviezen geven. Of misschien kunt u een ander wel helpen door te vertellen over uw ervaringen.

Nieuwsbrief ALPHA-1

Als u geïnformeerd wilt worden over ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en andere relevante informatie wilt ontvangen, dan kunt u zich, als lid van het Longfonds, aanmelden voor de nieuwsbrief over Alpha-1. U kunt zich hiervoor aanmelden via de servicelijn van het Longfonds.

Longforum / Zeldzame longziekten

Activity tracker (15 januari)

Golfen met copd4 (15 januari)

Longforum.nl

Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over:

  • behandeling van longziekten
  • werk van het Longfonds
  • ontwikkelingen in onderzoek
  • tips om uw longen gezond te houden
Aanmelden
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Advieslijn
Voor persoonlijk advies bel: 0900 227 25 96 (€ 0,50 per gesprek)
of per e-mail
Ontmoet elkaar
Kom in uw buurt in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts. Longforum.nl