Doneer nu Gratis magazine
Joep van Dils, heeft COPD Als lotgenoten begrijp je elkaar, helaas kunnen we elkaar niet genezen

Anderen met COPD

Praten met andere mensen die COPD hebben kan opluchten. Het geeft steun en helpt u COPD een plek te geven. Op het Longforum en Longpunt ontmoet u anderen met COPD. Hier kunt u uw ervaringen delen. 

Uw arts, praktijkondersteuner of longverpleegkundige kunnen u veel vertellen over hoe u met COPD omgaat. Een andere manier om tips en adviezen te krijgen, is door te praten met mensen die in dezelfde situatie zitten. Zij weten als geen ander hoe het dagelijks leven met COPD eruit ziet. Zij kunnen u steunen en het kan fijn zijn om te weten dat u niet de enige bent. Met COPD staat u niet alleen. Via het Longforum en Longpunt kunt u met anderen in contact komen.

Pas toen ik bij mijn gevoel kwam, kon ik mijn longziekte accepteren
Toos Duineveld, heeft COPD
Lees meer persoonlijke verhalen in ons magazine LONGWIJZER
Longpunt

Wilt u op een ongedwongen manier echt kennismaken met andere mensen met COPD? Dan is Longpunt iets voor u. Longpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met longziekten, hun omgeving, artsen, verpleegkundigen en andere belangstellenden. Longpunt vindt 8 of 9 keer per jaar plaats. Ook bij u in de buurt wordt regelmatig Longpunt georganiseerd. Elke keer staat een ander onderwerp centraal. Eerst vertelt een deskundige over het onderwerp. Daarna is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen is welkom en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Longforum

Het Longforum is het online platform voor iedereen met een longziekte. U kunt hier ervaringen uitwisselen met andere mensen met COPD. Het Longforum is een goede plaats voor al uw vragen, tips en oproepen over astmaCOPD en zeldzame longziekten. Op het Longforum kunt u bijvoorbeeld vragen stellen aan een longarts. U blijft op de hoogte van onderzoeken over COPD. Er staan bijna dagelijks nieuwe berichten op het Longforum. 

Praat mee over copd

Longforum.nl

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Advieslijn
Voor persoonlijk advies bel: 0900 227 25 96 (€ 0,50 per gesprek)
of per e-mail
Ontmoet elkaar
Kom in uw buurt in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts. Longforum.nl