Zo steun je Longfonds

Naast het geven aan de collectant tijdens onze collecteweek zijn er gelukkig nog een heleboel andere manieren om ons te steunen. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Vragen? Neem contact met ons op via Team Service en we helpen je graag!

Foto van een collectant
Emran kijkt in de camera

Optie 1: Doneren via onze donatiepagina

Kies je bedrag en doneer eenmalig wat jij kan missen. Wil je ons structureel steunen? Dan kies voor een maandelijkse donatie. Zo help je kinderen zoals Emran.   

Doneer
Digitaal collecteren Longfonds

Optie 2: Online collecteren

Help mee vanuit je luie stoel. Nadat je jezelf hebt aangemeld, ontvang je jouw persoonlijke collectepagina per sms en kun je direct aan de slag. Met enkele drukken op de knop heb jij aan een heleboel mensen jouw donatieverzoeken gestuurd.

Doe mee
Samen, high five

Optie 3: Steun een actie of kom in actie

Iedereen kan in actie komen voor Longfonds. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet, actievoert voor een vriendje uit je klas met astma of je vader met COPD: we zijn je ontzettend dankbaar. Kies iets wat goed bij jou past. Van meedoen aan één van de grotere events zoals de Dam tot Dam FietsClassic tot het steunen van één van de deelnemers aan een marathon. 

Kom in actie