Emran (7) in actie voor Longfonds

Al vanaf zijn eerste levensjaar kampt Emran met ernstige astma. Toen hij vorige week aan kinderlongarts Ismé de Kleer van Franciscus Gasthuis Rotterdam vertelde dat hij graag geld wil inzamelen voor onderzoek naar astma bij kinderen, hebben we meteen besloten Emran te gaan helpen. Het is tenslotte niet voor niks de Longfonds collecteweek!

Emran in actie voor Longfonds, voorkom astma bij kinderen

Astma en luchtvervuiling

Emran woont samen met zijn moeder en twee zusjes en broertje in Rotterdam-West aan een drukke weg. Dit komt zijn astma niet ten goede maar verhuizen zit er voor het gezin niet in. Terwijl onderzoek laat zien dat naast erfelijkheid, ook de omgeving waarin kinderen opgroeien van grote invloed is op het ontstaan van astma. Bij 1 op de 5 kinderen met astma heeft het ontstaan van de ziekte te maken met luchtvervuiling. Gezonde lucht is dus van levensbelang!  

 

Emran in actie voor Longfonds

Help mee astma te voorkomen en steun de actie van Emran

We willen een wereld waar kinderen zoals Emran geen astma meer krijgen. Daarom halen we tijdens deze week zo veel mogelijk op voor onderzoek dat astma bij kinderen in de toekomst moet voorkomen. Help je Emran met een donatie?

Namens hem en alle andere kinderen met een longziekte, alvast dankjewel!    

Ik doe mee en geef adem