Doneer nu Gratis magazine

Samen sterker

Longfonds zet zich actief in voor iedereen met een longziekte. Strijd mee voor gezonde lucht en gezonde longen.

Heb je een longziekte en wil je graag contact met andere mensen met een longziekte? Of wil je meedoen met activiteiten in jouw regio? Word dan lid van Longfonds. Je ontvangt regelmatig uitnodigingen voor (digitale) Longpunten waar je zowel artsen en verpleegkundigen als andere mensen met een longziekte ontmoet. Je ontvangt, als de omstandigheden dat toelaten, tevens uitnodigingen voor activiteiten zoals sport en ontspanning bij jou in de buurt. Daarnaast sturen wij je zes keer per jaar ons magazine LONGWIJZER toe en profiteer je van verschillende kortingsacties. Je wordt lid voor €25,- per jaar. De bijdrage betaal je per jaar en kan worden vergoed door zorgverzekeraars. Kijk in dit overzicht* of jouw zorgverzekeraar het lidmaatschap vergoedt. Ook profiteer je van collectiviteitskorting** bij verschillende zorgverzekeringen.

Wil je lid worden? Bel dan met Team Service op(033) 43 41 212. Zij maken het lidmaatschap voor je in orde.

*De gekleurde (lichtroze) vakken in dit document zijn de zorgverzekeringen die vallen binnen de collectieve zorgverzekeringen voor leden en andere aangeslotenen van Longfonds. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Heilbron (088 – 121 02 12 of longfonds@heilbron.nl).

**Aangeslotenen van Longfonds kunnen via verzekeringsadviseur Heilbron B.V. bij verschillende zorgverzekeraars een collectieve zorgverzekering afsluiten. De collectieve zorgverzekering is een overeenkomst tussen de betreffende aangeslotene en verzekeringsadviseur Heilbron B.V. Longfonds is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor de (uiteindelijke) keuze van een zorgverzekering door de aangeslotene, al dan niet gebaseerd op het advies van Heilbron B.V.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Advieslijn
Voor persoonlijk advies bel: 0900 227 25 96 (€ 0,50 per gesprek)
of per e-mail
Ontmoet elkaar
Kom in uw buurt in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts. Longforum.nl