Doneer nu Gratis magazine
 

Longpunten: ontmoet elkaar

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Vaak moet u uw leven aanpassen en soms kunt u niet alles meer. Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Kom naar een gratis Longpunt bij u in de buurt.

Boosheid, frustratie of juist opluchting: anderen herkennen wat u meemaakt. Hierover een gesprek voeren kan dan erg prettig zijn. Ook partners of familieleden leren veel van ervaringen en tips van anderen.

Longpunten door het hele land

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Deze gratis bijeenkomsten worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Denk aan omgaan met energie, nieuwe ontwikkelingen en het gebruik van medicijnen. Een zorgverlener geeft informatie en kan vragen uit het publiek beantwoorden. Daarnaast is er ruimte om informeel met elkaar te praten met een kop koffie.

Longpunten worden al acht jaar door vrijwilligers van het Longfonds georganiseerd en dat op ongeveer 60 plekken in Nederland. Een Longpunt is dus altijd dichtbij. Komt u ook?

Actueel: corona

Vanwege corona worden er momenteel geen longpuntbijeenkomsten georganiseerd. Via onze website en social media houden we u op de hoogte van eventuele veranderingen en nieuws.

Waar is het Longpunt in mijn buurt?

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212