Win de allerlaatste kaarten voor de 4Daagse!

Alle 47.000 startbewijzen voor de Nijmeegse Vierdaagse waren in recordtempo uitverkocht. Toch kun je deze zomer nog meelopen, want Longfonds heeft nog twee exclusieve tickets beschikbaar voor dit legendarische wandelevenement.

4Daagse lopers vieren feest!

Stap voor een gezonde adem 
Doe mee en zet je gezonde longen in voor alle mensen voor wie vrij ademen niet vanzelfsprekend is. Laat je sponsoren om geld in te zamelen voor onderzoek naar longziekten. Zo wordt het een wandelervaring om nooit te vergeten! 
 
Wat moet je hiervoor doen? 
Vertel ons waarom je graag deze tickets wilt winnen en waarom je gemotiveerd bent om minstens €500,- in te zamelen. We vinden het ook leuk als je ons tijdens je wandelavontuur op de hoogte houdt via WhatsApp zodat we onze online volgers op de hoogte kunnen houden van jouw inspanning voor gezonde lucht en gezonde longen. Of heb je zelf een nog creatiever idee? We horen het graag.       

Walk of the World, 4Daagse

The Walk of the World 

De Nijmeegse Vierdaagse staat bekend als een van de meest sfeervolle sportevenementen van het jaar en is tevens de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Sluit je aan bij meer dan 45.000 andere deelnemers en loop vier dagen lang 30, 40 of 50 km per dag. Jouw beloning? Het iconische Vierdaagse-kruisje en een stapje dichter bij een wereld zonder longziekten. 

Wat krijg je van Longfonds? 
Als deelnemer ontvang je een goed gevulde goodiebag, handige tips & tricks voor fondsenwerving, een attentie bij de finish en een speciaal moment om jouw opbrengst bekend te maken met een mooie cheque. Bovendien zijn er zorgposten langs de route beschikbaar en kun je voor vragen altijd bij ons team terecht.   
 

Ben jij klaar om buiten adem te gaan voor gezonde lucht en gezonde longen?  
Stuur jouw motiverende verhaal vóór 22 mei naar actie@longfonds.nl. De gelukkige winnaars worden uiterlijk 29 mei bekend gemaakt. Veel succes!