Wil jij jouw ervaring inzetten voor Long Covid? Meld je aan voor het coronapanel

Heb jij te maken (gehad) met langdurige coronaklachten, ook wel Long Covid genoemd? En wil jij jouw ervaring inzetten voor zorg, onderzoek en beleid rondom Long Covid? Meld je dan aan voor ons coronapanel.

Vrouw werkt op laptop

Wat is het coronapanel?

Het coronapanel is een vaste groep mensen met langdurige coronaklachten of hun naasten die vragenlijsten invult en/of meewerkt aan interviews. Als lid van het panel krijg je regelmatig een uitnodiging om jouw ervaring te delen. Deze informatie wordt gebruikt om passende zorg en onderzoek aan te jagen. En op te komen voor de belangen van mensen met Long Covid.

Soms gaat het over onderwerpen waar veel mensen met langdurige coronaklachten in Nederland mee te maken hebben, zoals de vergoeding van herstelzorg. Andere keren gaat het over een meer specifiek onderwerp, zoals herstel van corona na een (IC-)opname of feedback op een nieuwe app.

Jouw deelname

Als deelnemer van het coronapanel kies je zelf aan welke onderzoeken/vragenlijsten je wil meewerken. De tijdsinvestering voor deelname wisselt. Het invullen van een online vragenlijst duurt gemiddeld 15 minuten. Deelname aan een test of focusgroep vraagt meer tijd. In de uitnodiging laten we je weten hoeveel tijd het ongeveer zal vragen.

Aanmelden

Wil je jouw ervaring delen? En zo een bijdrage leveren om het leven van mensen met Long Covid beter te maken. Meld je aan voor het panel. Jouw mening en ervaring is belangrijk en waardevol. 

Meld je aan