Terugkijken webinar ‘herstel na corona’

Hoe ga ik om met langdurige klachten na corona? Waar komen ze vandaan en wat kan ik eraan doen? Deze vragen kwamen aan bod tijdens het webinar van 1 maart 2021 over herstel na corona. Heb je het webinar gemist? Kijk het webinar en de presentatie nu terug.

Webinar herstel na corona, vier experts

Waar ging het over?

Tijdens het webinar werden vanuit verschillende invalshoeken ervaringen en tips gedeeld over het herstel na corona. Een ervaringsdeskundige (Marjanne Piena), revalidatiearts (Paulien Goossens), ergotherapeut (Sabine van Erp) en fysiotherapeut (Robert Saarloos) gaven naast hun ervaringen ook antwoord op vragen van de kijkers. Dit leverde veel reacties van herkenning op bij de deelnemers: ‘Zoveel herkenning en tips meegekregen. Fijn dat dit er was en voor wie het niet heeft gezien de moeite waard om terug te kijken.'

Kijk het webinar 'Herstel na corona' terug

Dit webinar is in samenwerking met Chronisch ZorgNet georganiseerd voor mensen met langdurige klachten na corona. Daarnaast is het programma ook interessant voor hun naasten, zorgverleners en andere belangstellenden.

Lees meer over de impact van corona

Het coronavirus treft ons allemaal, maar kwetsbare mensen in het bijzonder. Juist ook mensen met een longziekte voelen zich extra onzeker, bezorgd en beperkt door alle maatregelen. Hoe beleven zij deze tijd?

Naar alle verhalen