Patiënten adviesraad afdeling UMCG zoekt meedenkers

De afdeling Longziekten en tuberculose heeft een patiënten adviesraad. Daarin zitten patiënten met een Longziekte die meedenken over belangrijke onderwerpen binnen onze afdeling. U kunt dan denken aan voorlichtingsmateriaal, de inrichting van de wachtruimte of wetenschappelijk onderzoek.

Adviesraad patiëntenzorg Longziekten

De afdeling Longziekten en tuberculose van het UMCG heeft, net als vele andere afdelingen een patiënten adviesraad. Daarin zitten patiënten met een Longziekte die meedenken over belangrijke onderwerpen binnen onze afdeling. U kunt dan denken aan voorlichtingsmateriaal, de inrichting van de wachtruimte of wetenschappelijk onderzoek.

Wij komen 3 à 4 keer per jaar bijeen waarvan de helft digitaal (beeldvergaderen) om samen over bepaalde onderwerpen te praten. Wij horen heel graag hoe u over bepaalde dingen denkt en wat we wellicht anders kunnen doen.

Zou u het leuk vinden om deel te nemen aan onze patiënten adviesraad? U kunt zich aanmelden via secretariaat.staf@long.umcg.nl om een keer mee te kijken.

Onze volgende bijeenkomst is op dinsdag 24 februari 2024 van 14.00 – 16.00 uur in het UMCG.

Wij zien u graag! U mag deze uitnodiging ook delen met andere UMCG longpatiënten. Een hartelijke groet,Tji Gan, longarts

Hester van der Vaart, longarts

Inez van den Burg, secretaresse