Oproep: word moderator op het Longforum

Longforum is al jaren de online ontmoetingsplek voor mensen met een longziekte, hun naasten en zorgverleners. Waar zij elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en advies vragen aan deskundigen. Omdat de huidige website verouderd is, bouwen we momenteel aan een vernieuwd Longforum dat dit voorjaar live gaat. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar moderatoren.

Ineke moderator 2

Wil jij bijdragen aan deze nieuwe eigentijdse ontmoetingsplek? Dan is een vrijwilligersfunctie als moderator op Longforum.nl mogelijk iets voor jou! 

Moderator Longforum laptop

Erg leuk om te doen

Ineke: ‘Als moderator volg je de gesprekken op het Longforum en zorg je er voor dat deelnemers hun ervaringen en tips op makkelijke manier kunnen delen. Zo ondersteun je mensen met een longziekte. En het mooie van deze vrijwilligersfunctie is dat je leest wat er leeft onder mensen met een longziekte. Daar leer je zelf ook weer van.  Het kost geen zeeën van tijd en is enorm leuk op om te doen.’

Meer weten?

Bekijk deze vrijwilligersfunctie op www.longfonds.nl/wordmoderator. Interesse of vragen? Neem dan contact op met Josien van Essen via: josienvanessen@longfonds.nl of 06 13955334.