Meld je aan voor het webinar ‘Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD’

Als je COPD hebt, dan heb je meer kans om later ook een hart- of vaataandoening te krijgen. Hoe groot is dit risico? En hoe ga je om met het hebben van zowel COPD als een hartaandoening? Hierover gaat het gratis webinar ‘Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD’ op 21 november van Harteraad en Longfonds. Aanmelden kan nu.

Webinar 21 november Harteraad Longfonds Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD

Programma

Dr. Jesse Drijkoningen, longarts in het Diakonessenhuis Utrecht, vertelt tijdens het webinar meer over COPD. Vervolgens gaat dr. Anneline te Riele, cardioloog in opleiding in het UMCU, in op het risico op een hart- of vaataandoening bij COPD. Cor Kil eindigt dit webinar als ervaringsdeskundige. Hij vertelt je meer over hoe hij in zijn dagelijkse leven omgaat met COPD en een hartaandoening.

Praktische informatie en aanmelden

Het gratis webinar ‘Verhoogde kans op hart- en vaatziekten bij COPD’ vindt plaats op maandag 21 november. De begintijd is 20.00 uur. Het webinar duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Meld je aan 

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een link waarmee je het webinar kunt bijwonen. Het webinar is na afloop terug te kijken via Longfonds.nl.

Heb je vooraf vragen over het onderwerp? Mail ze naar webinar@harteraad.nl. Tijdens het webinar kun je ook vragen stellen via de chatfunctie.