Longfonds Publieksvoorlichting in Noord-Holland Noord en West-Friesland

Longziekten de wereld uit! Dat is de doelstelling van Longfonds. Een van de pijlers is het geven van voorlichting over longziekten aan zoveel mogelijk mensen. Welke longziekten zijn er? Wat is de impact van een longziekte op patiënten? Hoe kunnen longziekten worden voorkomen? Wat kan Longfonds voor patiënten en hun naasten betekenen?

Publieksvoorlichter Cor Kil

Sinds enige tijd kan men een Publieksvoorlichting of gastcollege in NHN aanvragen

Cor Kil en Jolanda Bron de Vries zijn actief om presentaties te verzorgen voor iedereen die graag meer wil weten over longziekten ze zijn beide COPD patiënt

Denk hierbij aan EHBO-verenigingen, scholen, Hogere scholen gastcolleges, ouderenverenigingen, moskeeën, vrouwenverenigingen enzovoorts.

Wat er verteld wordt hangt onder andere af van de wensen en het kennisniveau van de groep. Een groep schoolkinderen krijgt algemenere informatie dan een EHBO-vereniging die specifiek wil weten wat ze mogen en kunnen doen voor een benauwd persoon. De presentaties worden afgestemd op het publiek en vergroten altijd de kennis en bewustwording van het belang van het werk van Longfonds.

Als Longfonds NHN zijn we trots u dit te kunnen aanbieden.

De presentatie worden uitsluitend overdag gegeven, COPD patiënten zijn namelijk aan eind van de dag meestal uitgeblust.

 

Cor en Jolanda

 

Bent u geïnteresseerd in een presentatie? Neem voor meer informatie contact op met:

corkil@led.longfonds.nl

Voor overige informatie over het Longfonds kunt u contact opnemen met onze relatiemanager:

sandradegraaf@longfonds.nl