Help mee Gratis magazine

Kom in beweging met de Nationale COPD Challenge

Wil jij graag aan de slag met jouw gezondheid door meer te bewegen? Juist in deze tijd is bewegen belangrijker dan ooit! Doe daarom mee aan de nationale COPD-Challenge.

De COPD-Challenge biedt dit jaar vanwege corona een alternatief beweegprogramma aan. Ga vanaf 1 juni zelfstandig aan de wandel met het gratis wandelprogramma: ‘Jouw Wandeluitdaging’. Dit programma daagt je uit en helpt je wekelijks om zelfstandig op je eigen niveau in beweging te komen. Je krijgt een wandelschema met trainingen, tips en oefeningen. Je kunt ook op een later moment nog beginnen met het wandelprogramma. Het programma is ook erg geschikt voor mensen met een andere longziekte.

Wil je meteen al aan de slag? Meld je dan aan via de site van de Nationale COPD Challenge en sluit je aan bij onze Facebook-groep om jouw ervaringen te delen met anderen. Blijf je vanwege corona liever binnen? Bekijk dan de beweegkaart voor inspiratie en tips. 

Let op! Ga je buiten wandelen volg dan altijd de laatste richtlijnen van het RIVM! 

Reacties (4)

Gaaf ik doe mee

?

@DANIELLE wat jammer dat je nog geen mail hebt ontvangen. Je zou na aanmelding een welkomstmail van Bas van de Goor moeten hebben ontvangen met uitleg over de wandelschema's. En vanaf 1 juni 2020 ontvang je elke maand een mail met een nieuw wandelschema voor de daaropvolgende maand. Misschien zijn de mailtjes in je spambox beland? Anders raden we je aan je even opnieuw aan te melden hiervoor. Word je ook lid van onze Facebookgroep om je ervaringen te delen? https://www.facebook.com/groups/copdchallenge/

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.