Aanmelden webinar COPD: wat kan ik zelf doen?

Je kunt je nu gratis aanmelden voor het webinar 'COPD: wat kan ik zelf doen?' op 7 april a.s. van 20.00 tot 21.00 uur. De sprekers geven tips en handreikingen over wat je zelf kunt doen als je COPD hebt en wie jou daarbij kan helpen.

Foto's webinar copd

Over het webinar

Wat kan ik zelf doen om een ziekenhuisopname voor een longaanval te voorkomen? Wie kan mij daarbij helpen? En wat kan ik zelf doen als mijn ziekte in een vergevorderd stadium komt? Of als het slechter met mij gaat? Antwoorden op deze vragen komen aan bod in het webinar over ‘COPD: wat kan ik zelf doen?’ op woensdag 7 april a.s. van 20.00 tot 21.00 uur.

In het webinar geven Els Fikkers (verpleegkundig specialist longziekten), Matty Liefting (gespecialiseerd verpleegkundige long- en palliatieve zorg) en Jasmijn van Campen (longarts) tips en handreikingen voor wat je zelf kunt doen als je COPD hebt. Bijvoorbeeld hoe je zo gezond mogelijk kunt leven. Daarnaast leggen de sprekers uit wie jou kan helpen en bij wie je terecht kunt om over je zorgen te praten.

Wil je meer weten over het webinar? Bekijk de flyer 

Aanmelden

Long Alliantie Nederland organiseert het webinar in samenwerking met Longfonds. Het webinar is interessant voor mensen met COPD en hun naasten. Iedereen met een computer, tablet of smartphone kan deelnemen aan het webinar. Heb je interesse? Meld je dan gratis aan.

Bij je aanmelding kun je ook een vraag insturen voor de sprekers.