Aanmelden nu mogelijk: webinar van de VND ‘Astma en Voeding’

De invloed van voeding op het verloop van astma, dat is het onderwerp van het webinar van de Vereniging Nederland Davos (VND) op maandag 17 mei. Tijdens het webinar gaat het níet over voedselallergieën, maar over of er een link is tussen voeding en astma.

Webinar VND

Sprekers en kijkersvragen

Kun je door aanpassingen in je voeding je astmaklachten verminderen? Heeft voeding, buiten allergieën om, effect op het verloop van astma? Op die vragen en meer gaat de VND in samen met diëtiste Berry van Kats en longarts Eline bij de Vaate. Ook vragen van kijkers kunnen behandeld worden. Dus heb je een vraag die past bij dit onderwerp? Geef die dan door bij je aanmelding voor het webinar.

Praktische informatie en aanmelden

Het webinar ‘Astma & Voeding’ van de VND vindt plaats op maandag 17 mei. De begintijd is 20.00 uur. Deelname aan het webinar is gratis.

Aanmelden voor het webinar

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een paar dagen van tevoren een link waarmee je het webinar kunt bijwonen.

Meer weten?

Wil je meer lezen over dit webinar van de VND? Of weten wat een webinar precies inhoudt? Ga dan naar de website van VND voor meer informatie.

Doe de astmatest

Ruim de helft van de mensen met astma heeft zijn klachten onvoldoende onder controle. Dat betekent dat als ze anders omgaan met hun ziekte, hun leven leuker kan worden. Kun jij alles met je astma?

Doe de astmatest
Stel lopend op het strand, fiets aan de hand