Doneer nu Gratis magazine

Klachten na corona

Er komen steeds meer mensen die longklachten houden na een infectie met het coronavirus. 

Mensen die ernstig ziek zijn geweest door corona en daarvan nog steeds longklachten ondervinden kunnen voor hun vragen terecht op coronalongplein.nl, het digitale platform van het Longfonds voor coronapatiënten en hun naasten.  Je kunt hier terecht voor advies, informatie over het verloop en herstel van corona maar ook voor een luisterend oor en lotgenotencontact.

De vragen, ervaringen en behoeften van bezoekers van het coronalongplein vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling en aansturing van zorg en onderzoek. Om zo alle mensen met longklachten na corona te ondersteunen. Nu en in de toekomst.

Blijf via dit platform op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen rondom de zorg, behandeling en begeleiding van coronapatiënten met longklachten. 

Longklachten na corona?

Het Longfonds maakt zich hard voor mensen die blijvende longschade overhouden aan het coronavirus. Ben jij ernstig ziek geweest van corona en ondervind je nog steeds longklachten? We horen graag jouw verhaal en behoeftes zodat we er ook voor jou kunnen zijn. 

Meld je via het coronalongplein
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212