Wat laat u de wereld na?

Max en Sam hebben zware peuterastma en zijn samen al meer dan 18 keer opgenomen in het ziekenhuis. Benauwd zijn is hun standaard, ze weten niet beter. De tweeling staat graag te zingen en te dansen, terwijl ze dan hijgen als oude mannetjes.

Het verhaal van de tweeling Max en Sam
Kim met zoontjes Max en Sam

Moeder Kim wil twee gezonde jongens. Ze droomt van een doorbraak op het gebied van astma, waar Max en Sam ook van kunnen profiteren. Dankzij wetenschappelijk onderzoek komt deze droom steeds dichterbij. Tenminste, als we de onderzoekers financieel kunnen blijven ondersteunen om met hun onderzoek medische doorbraken te realiseren.

Met uw nalatenschap draagt u bij aan een wereld zonder longziekten en geeft u kinderen zoals Max en Sam een betere toekomst.

Boekjes Voor altijd en Voor later

Vraag de boekjes ‘Voor altijd’ en 'Voor later' aan.

In het boekje ‘Voor altijd’ leest u alles over nalaten en het werk van Longfonds. Het boekje ‘Voor later’ is een levensdocument waarin u uw eigen wensen, dromen en herinneringen op kunt schrijven. De boekjes zijn aanvullend aan elkaar, vraag ze hier samen aan. 

Bestel gratis

Uw steun maakt het verschil

Bij één op de vier mensen die overlijden speelt een longziekte een rol. En voor ruim 1,2 miljoen mensen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen.

Wij gaan net zo lang door tot alle longziekten de wereld uit zijn. Uw steun is hierbij van groot belang, nu en in de toekomst. Zodat we samen kunnen werken aan de grote dromen: astma voorkomen, kapotte longen repareren en een betere behandeling van ernstige longziekten.

Hoe kunt u nalaten?

Door uw wensen vast te leggen in een testament, bepaalt u zelf hoe uw nalatenschap wordt verdeeld en hoe uw idealen kunnen voortleven.

Als u Longfonds al in uw testament heeft opgenomen, horen we dit graag van u. Wij kunnen u dan persoonlijk bedanken en indien gewenst op de hoogte houden en uitnodigen voor evenementen.

Laat uw idealen voortleven met een nalatenschap als 'toegift'.

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en persoonlijke situatie. We kunnen uitleggen op welke manieren u kunt nalaten, wat uw nalatenschap kan betekenen voor mensen met een longziekte en of het wenselijk is dat Longfonds het executeurschap voor u verzorgt. U kunt vrijblijvend een persoonlijk gesprek aanvragen met Saskia Fagnotti via saskiafagnotti@longfonds.nl of (033) 43 41 234.

Wilt u meer informatie over nalaten ontvangen?

  

Klik hier