Doneer nu Gratis magazine
Debbie van der Valk, heeft astma Ik zeg het gaat wel, ondertussen moet ik hard knokken

Anderen met astma

Het kan prettig zijn om ervaringen uit te wisselen met andere mensen met astma. Het Longforum is een online platform om anderen te ontmoeten. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Bezoek dan eens Longpunt. Dit zijn bijeenkomsten die door het hele land georganiseerd worden.

Uw arts, praktijkondersteuner en longverpleegkundige geven u advies over hoe u met astma omgaat. Bijvoorbeeld hoe u bepaalde hobby’s kunt blijven uitoefenen. Of als u wilt sporten. Maar u kunt ook tips krijgen van andere mensen met astma. Zij kennen als geen ander de situaties waar u tegen aan kunt lopen.

Longpunt

Met een longziekte sta je niet alleen. Wilt u andere mensen met astma ontmoeten? Dan is Longpunt misschien iets voor u. Longpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met een longziekte. Het wordt acht of negen keer per jaar georganiseerd op verschillende plaatsen in het land. Elke keer staat een ander onderwerp centraal, zoals bewegen of voeding. Een bijeenkomst begint met een deskundige die vertelt over het onderwerp. Daarna kunt u vragen stellen en in gesprek gaan met anderen. Iedereen is welkom en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Longforum

Het Longforum is het online platform voor iedereen met een longziekte. U kunt hier ervaringen uitwisselen met anderen met astma. Het longforum is een goede plaats voor al uw vragen, tips en oproepen over astma. Op het Longforum kunt u bijvoorbeeld vragen stellen aan een longarts. U blijft op de hoogte van onderzoeken over astma. Er staan bijna dagelijks nieuwe berichten op het Longforum.  

Praat mee over astma algemeen

Longforum.nl

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Advieslijn
Voor persoonlijk advies bel: 0900 227 25 96 (€ 0,50 per gesprek)
of per e-mail
Ontmoet elkaar
Kom in uw buurt in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts. Longforum.nl