- Brabant, Oost Brabant, West Dordrecht Haaglanden Hollands-Midden Limburg Rijnmond Zeeland

Longfibrose Ontmoetingsmiddag - omgeving Tilburg

De locatie volgt zo snel mogelijk, 5000 AA Tilburg
-
Aanmelden

Longfibrose ontmoetingsmiddag Zuid-Nederland

Als vereniging hebben we gemerkt dat er een grote behoefte is om elkaar te ontmoeten. Daarom trappen we dit jaar af met twee extra bijeenkomsten, om vervolgens te kijken hoe we dit in de toekomst verder kunnen uitbreiden en organiseren.

Tijdens deze informele bijeenkomsten nodigen we u uit om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan en gezellig bij te praten. Het is een gelegenheid om ervaringen te delen en steun te vinden bij elkaar. Naast onze ledendag in Nijkerk, twee extra middagen in Assen (19 juni 2024) en Tilburg. En wie weet, bij voldoende succes breiden we volgend jaar uit naar vier locaties, zodat er voor iedereen de gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Ontmoetingsmiddag Zuid-Nederland

Woensdag 25 september organiseren we een bijeenkomst in de omgeving van Tilburg. Exacte informatie over locatie, etc. ontvangt u uiterlijk 2 weken voor aanvang.Deelname

Deelname is gratis voor leden van onze vereniging. U mag 1 introducé (vriend(in), partner, familielid) meenemen. Voor mensen die geen lid zijn vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van 5 euro per persoon. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de roze button hierboven.