Doe je ook (online) een kopje koffie mee?

Digitale Koffietafels

Door het coronavirus is het helaas nog steeds niet mogelijk om van start te gaan met onze lokale bijeenkomsten. Maar dankzij de Digitale Koffietafel kunnen we elkaar toch ontmoeten! 

Digitale koffietafel, dame met mok koffie achter een laptop

Zo’n Digitale Koffietafel is een online bijeenkomst. Mensen met een longziekte (en hun naasten) uit elkaars buurt kunnen daarbij met elkaar praten via de computer. Dat gaat via de online omgeving Microsoft Teams. Ook kunnen ze vragen stellen aan een zorgverlener.

Er zijn al verschillende Digitale Koffietafels geweest. De reacties van vrijwilligers en bezoekers waren positief. Inmiddels zijn er op steeds meer plekken Digitale Koffietafels. Ook meedoen?

Bekijk alle data

Zoek activiteiten in het hele land

Longfonds is in het hele land actief. Zo organiseren we  Longpunten, waar je andere mensen met een longziekte kunt ontmoeten, verschillende vormen van lotgenotencontact en activiteiten waarbij je samen met anderen onder begeleiding kunt bewegen. Benieuwd naar de activiteiten in het hele land?

Naar alle activiteiten

Gratis LONGWIJZER

Ontvang nu gratis 2x ons magazine LONGWIJZER. Hierin staan ervaringen, tips en alle ontwikkelingen over longziekten. Meld je snel aan. De oplage is beperkt.

Bestel nu gratis
LONGWIJZER magazine