Doneer nuBestel gratis
Mathilda Cremer, Longfonds Uw bedrijf kan het verschil maken, daarover ga ik graag met u in gesprek

Word partner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een steeds belangrijker onderdeel van de strategie van veel bedrijven. Als partner van het Longfonds kunt u uw maatschappelijke en zakelijke doelen op een mooie manier met elkaar te verbinden.

Een wereld zonder longziekten, daar gaan we voor. Om dit te bereiken werkt het Longfonds samen met bedrijven. Dit gaat verder dan geld, de maatschappelijke impact telt. Denk aan het uitwisselen van kennis, expertise, een netwerk, communicatiemiddelen en de inzet van betrokken medewerkers. Deze samenwerking is gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen en transparantie.

DUURZAME SAMENWERKING

Om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken, streeft het Longfonds  naar duurzame samenwerking met bedrijven. Zo werken we onder andere samen met het bedrijfsleven aan onze ambitie dat niemand meer zieke longen krijgt door het inademen van ongezonde lucht.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken met het Longfonds, bijvoorbeeld als strategisch bedrijfspartner of als sponsor van een project. U kunt ook denken aan een joint promotion of het ter beschikking stellen van mensen of diensten. Een andere mogelijkheid is het lidmaatschap van ons Longfonds bedrijven netwerk.

onze partners
Pitpoint: samen gaan we voor gezonde lucht in Nederland

Pitpoint strijdt net als het Longfonds voor schone en gezonde lucht in Nederland. Pitpoint-tankstations maken het mogelijk om CNG te tanken; een schone en goedkope brandstof die de luchtkwaliteit verbetert. Pitpoint is onze hoofdpartner in het grootste ‘citizen science’ project van Nederland: iSPEX. In dit unieke project hebben op ruim 10.000 plaatsen in Nederland burgers fijnstof gemeten met hun i-Phone. Ook de komende jaren gaan het Longfonds en Pitpoint samenwerken om de luchtkwaliteit te verbeteren. Met als doel dat niemand meer ziek wordt van het inademen van vieze lucht.

Landal GreenParks: zorgeloos op vakantie met een longziekte

Omdat iedereen van een zorgeloze vakantie moet kunnen genieten, heeft Landal GreenParks op een groot aantal parken speciale bungalows voor mensen met een longziekte, zoals astma of COPD. Deze bungalows zijn ingericht volgens de richtlijnen van het Longfonds en hebben onder andere gladde vloeren, geen open haard, er wordt niet gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. De parken zijn veelal gelegen in rustige en groene locaties. Daarnaast organiseert Landal GreenParks kortingsacties voor onze leden en donateurs en stelt Landal GreenParks prijzen ter beschikking voor acties van het Longfonds.

Meer partners

Samen organiseren van kracht. Met deze partners werkt het Longfonds samen aan een wereld zonder longziekten. 

Contact

Uw bedrijf en uw medewerkers hebben het Longfonds veel te bieden. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om samen te werken. Voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met Mathilda Cremer via mathildacremer@longfonds.nl of op (033) 434 12 63.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl