Help mee Gratis magazine

Word partner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een steeds belangrijker onderdeel van de strategie van veel bedrijven. Als partner van het Longfonds kunt u uw maatschappelijke en zakelijke doelen op een mooie manier met elkaar te verbinden.

Een wereld zonder longziekten, daar gaan we voor. Om dit te bereiken werkt het Longfonds samen met bedrijven. Dit gaat verder dan geld, de maatschappelijke impact telt. Denk aan het uitwisselen van kennis, expertise, een netwerk, communicatiemiddelen en de inzet van betrokken medewerkers. Deze samenwerking is gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen en transparantie.

Duurzame samenwerking

Om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken, streeft het Longfonds  naar duurzame samenwerking met bedrijven. Zo werken we onder andere samen met het bedrijfsleven aan onze ambitie dat niemand meer zieke longen krijgt door het inademen van ongezonde lucht.

Het levert voor beide partijen iets waardevols op en dat gunnen we elkaar ook van harte.
Francis Das, General Manager Personal Health Benelux, Philips
Lees hier meer over de samenwerking met Philips
onze partners
Allergiezorg

Ledenactie
Alle bestaande leden van het Longfonds krijgen tot 50% korting op alle producten in de exclusieve webwinkel voor leden van het Longfonds. Leden kunnen op basis van hun lidmaatschapsnummer de korting krijgen.

Allergiezorg
Allergiezorg is een aanbieder van producten voor mensen die last hebben van huisstofmijt allergie, waaronder bedtextiel.

Gazelle

Gazelle is partner van het Longfonds. Gezamenlijk willen we aandacht vragen voor het belang van een gezonde buitenlucht. Op de fiets stappen kan hier een bijdrage aan leveren. 

Gazelle steunt het Longfonds door het organiseren van diversen acties. Op 23 september komt Gazelle voor het Longfonds in actie tijdens de Dam tot Dam FietsClassic. Daarnaast staan we die dag samen op de Dam, kom gezellig langs! Wil je meer weten over de FietsClassic of lijkt het je leuk om mee te fietsen? Klik hier voor meer informatie

Heilbron

Heilbron is partner van het Longfonds. Samen willen wij (long)patiënten de beste zorg geven. 

Juiste zorg van groot belang
“Wij zijn er trots op onze samenwerking met het Longfonds”. Het goede werk van het Longfonds is gericht op het voorkomen en genezen van longziekten en verbeteren van het leven van mensen met een chronische longziekte. “Als je een chronische (long)ziekte hebt, is juiste zorg van groot belang. Vanuit Heilbron kunnen wij hierin adviseren en bieden wij gratis ondersteuning bij bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling of het indienen van facturen. Het leven met een chronische ziekte is namelijk al erg genoeg, daarom dragen wij door middel van ondersteuning en advisering graag ons steentje bij”, zo benadrukt Nils Karssens.

Heilbron biedt als onderdeel van het partnership onder andere leden, donateurs en collectanten van het Longfonds collectieve zorgverzekeringen. Met aantrekkelijke kortingen bij verschillende verzekeraars. Speciaal voor deze mensen is een exclusief telefoonnummer (088 – 121 02 12) in het leven geroepen dat 24 uur per dag rechtstreeks te bereiken is. Lees hier meer over Heilbron. 

KNKV

KNKV is partner van het Longfonds.  Zij doen dit door zich in te zetten om alle korfbalverenigingen in Nederland rookvrij te maken.  Zo helpen ze mee op weg naar de generatie kinderen rookvrij.

Daarnaast organiseren zij diverse acties,  o.a. tijdens de Korfbal Leaqua Finale 2017 in de Ziggo Dome  en door het plaatsen van kledingcontainers bij hun verenigingen. Hiermee  steunen ze het werk van het Longfonds.
KNKV is met honderdduizend korfballeden en zo’n 580 verenigingen een actieve en moderne organisatie. Kijk ook op: www.KNKV.nl

Landal GreenParks

Omdat iedereen van een zorgeloze vakantie moet kunnen genieten heeft Landal GreenParks op een groot aantal parken bungalows en appartement ingericht voor mensen met een longziekte, zoals astma of COPD, volgens de richtlijnen van het Longfonds. Zo hebben deze accommodaties  o.a. gladde muren, geen open haard of gashaard en soms rolgordijnen.  De parken zijn veelal gelegen in rustige en groene locaties.

Daarnaast organiseert Landal regelmatig kortingsacties voor speciaal voor leden en donateurs van het Longfonds, stelt prijzen ter beschikking voor acties en steunt het Longfonds.
Kijk op www.landal.nl/copd om te zien welke parken beschikken over deze astma- of COPD-vriendelijke bungalows.

Landal onderneemt duurzaam en wil de uitstoot door mobiliteit verminderen door o.a. steeds meer elektrische parkvoertuigen, zo dragen zij ook hun steentje bij aan gezonde lucht.

Philips

Longfonds en Philips zijn strategisch partners. Samen strijden we voor gezonde lucht en gezonde longen. Longfonds en Philips willen gezamenlijk het leven van longpatiënten verbeteren en indien mogelijk longziekte voorkomen.  Lees hier meer over onze samenwerking. 

Pitpoint

PitPoint is partner van het Longfonds. Samen delen wij kennis op het gebied van luchtkwaliteit en werken we aan de verbetering daarvan. 

PitPoint wil de aarde schoner achter te laten voor toekomstige generaties. Dan doen zij door schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. Hun doel  is 100% schoon vervoer in Nederland in 2030. Gezonde lucht voor gezonde longen. Lees hier het verhaal van Kim Bentum, brand manager bij PitPoint, over de samenwerking met het Longfonds. 

onze sponsor partners 

Bekijk hier onze sponsor partners 

Contact

Benieuwd welk verschil u met uw bedrijf kan maken? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust contact op met Ernica Woudenberg via ErnicaWoudenberg@longfonds.nl of bel 033 - 43 41 263.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212