Word bedrijfsvriend

Ga mee voorop in de strijd tegen corona en word bedrijfsvriend! Voor €200,- per maand maak je onderdeel uit van een sterk bedrijvennetwerk. Hiermee help je ons in onze missie: longziekten de wereld uit en voorop in de strijd tegen corona.

Bekijk onze bedrijfsvrienden
Bedrijfsvrienden

Omdat wij je vriendschap waarderen, zijn er ook exclusieve voordelen... Je krijgt namelijk van ons een communicatietoolkit met daarin onder andere een speciaal logo en e-mailhandtekening. Zo kan iedereen zien dat je Longfonds steunt. Alle andere voordelen vind je hieronder op een rijtje.

Voordelen van bedrijfsvriend zijn

Je bent onderdeel van het netwerk in Nederland dat gaat voor gezonde lucht en gezonde longen. Ook loop je voorop mee in de strijd tegen corona.

  • Je ontvangt een communicatietoolkit met een banner, speciaal logo (ideaal voor je website) en een handtekening voor de bedrijfsemail. Dat je bedrijfsvriend van ons bent, kun je hiermee uitdragen op bijvoorbeeld je website. Zo ziet iedereen dat je het Longfonds steunt en mee vecht tegen corona en andere longziekten.
  • Je krijgt een Philips Air Vibe. De Philips Air Vibe helpt bij het inzichtelijk maken van de luchtkwaliteit in bijvoorbeeld je kantoor, waardoor je ziekteverzuim kunt terugdringen.
  • Je kunt andere bedrijfsvrienden ontmoeten. Wij organiseren bijeenkomsten waar vrienden elkaar kunnen ontmoeten. Ideaal om je eigen netwerk uit te breiden.
  • In de meeste gevallen is je bijdrage fiscaal aftrekbaar. Lees meer informatie, met handige doorverwijzingen naar relevante websites. Zo kun je controleren welke regels voor jouw bedrijf gelden.

Hier dragen bedrijfsvrienden aan bij

Ademen. Het lijkt zo gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen in Nederland met een longziekte is ademhalen niet vanzelfsprekend. Hier is sinds corona steeds meer aandacht voor, aandacht die hard nodig is volgens ons.

We zetten ons dan ook in voor mensen met longziekten én voor mensen met corona. Dit laatste doen we bijvoorbeeld door op het coronaplein informatie en verhalen te delen. Ook zijn we er door middel van vragenlijsten achter gekomen dat veel mensen na corona (zelfs na een milde variant) nog klachten zoals vermoeidheid houden. Dit nieuws brengen we overal onder de aandacht (zelfs op de BBC en CNN!) zodat er zoveel mogelijk erkenning is voor mensen die corona hebben (gehad).

Natuurlijk zijn we er niet alleen voor mensen met corona, maar voor alle mensen met longziekten. We blijven ons inzetten voor een wereld waar iedereen vrij kan ademen. Om een wereld zonder longziekten mogelijk te maken, richten we ons op drie onderwerpen. Bekijk onze drie ambities.

Wil je meer weten over het bedrijvennetwerk? Neem dan gerust contact op via bedrijven@longfonds.nl

Word bedrijfsvriend en ontvang:

• een logo en handtekening die je kunt gebruiken in je communicatie

• uitnodigingen voor bijeenkomsten van het bedrijvennetwerk

 een Philips Air Vibe

Ja, ik word bedrijfsvriend

Gratis nieuwsbrief

✔ Alles over behandeling van longziekten
✔ Laatste ontwikkelingen in onderzoek
✔ Tips om je longen gezond te houden

Ruim 100.000 mensen gingen je voor!

Stuur mij nieuws en tips
E-nose