Kom in actie met je bedrijf

Sherano (10 jaar) heeft door zijn astma-aanvallen al meer dan 20 keer in het ziekenhuis gelegen. Samen met zijn vader Danny fietste hij de Dam tot Dam FietsClassic. Hij deed dit op een speciale ouder-kind tandem, zodat hij toch mee kon doen. Danny: ‘Omdat ik iets wilde doen, heb ik, samen met mijn collega’s van BNP Paribas én met Sherano meegefietst tijdens het Dam tot Damweekend voor Longfonds'.

Longride kom in actie fietsers
Sherano

Mijn longen doen het soms niet en dat vind ik stom

Sherano (10), heeft astma

Laat je inspireren

Door in actie te komen laat je zien dat je bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan de onderlinge verbinding en betrokkenheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om in actie te komen:

 • Landal

  Doneer per product of dienst

  Sta per product of geleverde dienst een percentage af aan longonderzoek. Bijvoorbeeld 10 euro per geboekt weekendje weg zoals Landal GreenParks.

  Meer weten
 • Longfonds Beweegweken

  Doe mee met de Longfonds beweegweken

  Kom in beweging, houd je longen gezond en doe met je bedrijf mee met de Longfonds Beweegweken: een uitgelezen kans om met al je collega’s samen een uitdaging aan te gaan. Hoeveel kilometers kunnen we samen maken voor belangrijk longonderzoek?

  Naar de lopende acties
 • team actie

  Start een eigen actie

  Organiseer een galadiner, bedrijfsuitje of doe mee aan een sportief evenement. Alle acties zijn welkom! Via onze actiewebsite maak je gemakkelijk een actie aan en trommelt je je netwerk op om een donatie te doen.

  Naar het actieplatform
Ademnoot

Doe mee met een evenement

Je kunt ook meedoen met een evenement. Fiets mee tijdens de Dam tot Dam FietsClassic, zing de longen uit je lijf tijdens ADEMNOOT of wandel mee met de Nijmeegse Vierdaagse voor Longfonds!

Spreekwolk

Contact

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl.

Gratis nieuwsbrief

✔ Alles over behandeling van longziekten
✔ Laatste ontwikkelingen in onderzoek
✔ Tips om je longen gezond te houden

Ruim 100.000 mensen gingen je voor!

Stuur mij nieuws en tips
E-nose