Regio Rijnmond

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd in de regio Rijnmond. Je bent van harte welkom. Alles over de activiteiten en het nieuws uit de regio lees je hier.

 

Erasmusbrug

Activiteiten in Rijnmond

Er zijn geen activiteiten.

Nieuws uit Rijnmond

Digitale koffietafel, dame met mok koffie achter een laptop

Digitale Koffietafels

Een Digitale Koffietafel is een online bijeenkomst. Mensen met een longziekte (en hun naasten) uit elkaars buurt kunnen daarbij met elkaar praten via de computer. Dat gaat via de online omgeving Microsoft Teams. Ook kunnen ze vragen stellen aan een zorgverlener.

Meer weten over Digitale Koffietafels
Mensen in gesprek

Longpunten: ontmoet elkaar

Een longziekte heeft een grote invloed op je leven. Vaak moet je je leven aanpassen en soms kun je niet alles meer. Het kan heel prettig zijn om hierover te praten. Dit kan bij een Longpunt. Hier kun je ervaringen, tips en zorgen delen met anderen. Je kunt ook zorgverleners ontmoeten en met hen in gesprek gaan.

Meer weten over Longpunten

Wie zijn wij?

Regio Rijnmond heeft veel vrijwilligers. We werken in verschillende werkgroepen samen en worden ondersteund en aangestuurd door de vrijwilligers van de regiopuntcommissie.

Contact

Wil je meer informatie over de regio Rijnmond en de activiteiten? Stuur dan een e-mail naar rijnmond@regio.longfonds.nl.

Of neem contact op met een van de relatiemanagers:

Josien van Essen
✉ josienvanessen@longfonds.nl
 (033) 43 41 275 / 06 13 95 53 34

Iris Goud
✉ irisgoud@longfonds.nl
 (033) 43 41 303

Zoek activiteiten in het hele land

Longfonds is in het hele land actief. Zo organiseren we  Longpunten, waar je andere mensen met een longziekte kunt ontmoeten, verschillende vormen van lotgenotencontact en activiteiten waarbij je samen met anderen onder begeleiding kunt bewegen. Benieuwd naar de activiteiten in het hele land?

Naar alle activiteiten

Gratis nieuwsbrief

✔ Alles over behandeling van longziekten
✔ Nieuws over het werk van Longfonds
✔ Laatste ontwikkelingen in onderzoek
✔ Tips om je longen gezond te houden

Ruim 100.000 mensen gingen je voor!

Stuur mij nieuws en tips
E-nose