Doneer nuBestel gratis

Zeker van uw keuze: Sucsez

Verzekeren is een vak. Als patiënt kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Het Longfonds vroeg een onafhankelijke verzekeringsadviseur om advies. SUCSEZ helpt nu iedereen met een longziekte, bij elke vraag over de zorgverzekering, met advies op maat.

Zit u wel goed bij uw zorgverzekeraar? Heeft u een polis die het beste bij uw situatie past? Vindt u het lastig om het allemaal zelf uit te zoeken of over te stappen? We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Het Longfonds biedt uitkomst. Onze deskundige adviseur SUCSEZ helpt met advies: persoonlijk en vrijblijvend. Met kennis van zaken, ook over verzekeringsvragen die horen bij een longziekte. Dit is wat ze doen:

  • Altijd (ook buiten kantoortijden) bereikbaar zonder keuzemenu.
  • Deskundige, gediplomeerde mensen aan de lijn
  • Persoonlijk advies bij al uw vragen; over declaraties, vergoedingen, uw (aanvullende) verzekering, etc.
  • Persoonlijke bemiddeling bij problemen met de zorgverzekeraar
  • Persoonlijke bemiddeling bij overstappen van zorgverzekeraar
  • Ondersteuning met online vergelijking tussen verzekeraars op premie en voorwaarden.
     
Overstappen loont

Het Longfonds vindt een goede en betaalbare zorgverzekering belangrijk voor alle leden. Daarom krijgt u als lid van de Longfonds patiëntenorganisatie een collectieve korting op de premie van diverse zorgverzekeraars. Wanneer u al verzekerd bent bij een van de onderstaande zorgverzekeraars, kunt u deze korting krijgen zonder dat u van zorgverzekeraar hoeft te veranderen en steunt u ook het Longfonds. Klik op Verzekering oversluiten om uw eigen korting te regelen en vul uw huidige zorgverzekeraar in. U komt vervolgens  in het formulier (de intermediairverklaring) om de korting aan te vragen. U kunt hiervoor ook contact opnemen met SUCSEZ via 0182 – 30 44 88.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl