Help mee Gratis magazine

Zeker van uw keuze: Heilbron

LET OP: Deze pagina wordt momenteel aangepast. Niet alle informatie voor 2020 is al bekend. Zodra deze informatie bekend is zal het Longfonds deze pagina zo spoedig mogelijk aanpassen. Heeft u vragen over uw nieuwe zorgverzekeringspolis? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Heilbron, de zorgverzekeringadviseur van het Longfonds, via telefoonnummer 088-121 02 12.

Verzekeren is een vak. Als patiënt kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Het Longfonds vroeg een onafhankelijke verzekeringsadviseur om advies. Heilbron helpt iedereen die verbonden is aan het Longfonds, bij elke vraag over de zorgverzekering, met advies op maat.

Zit u wel goed bij uw zorgverzekeraar? Heeft u een polis die het beste bij uw situatie past? Vindt u het lastig om het allemaal zelf uit te zoeken of over te stappen? We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Advies en service

Het Longfonds biedt uitkomst. Onze deskundige adviseur Heilbron helpt met advies: persoonlijk en vrijblijvend. Met kennis van zaken, ook over verzekeringsvragen die horen bij een longziekte. Dit is wat ze doen:

  • Altijd (ook buiten kantoortijden) bereikbaar zonder keuzemenu.
  • Deskundige, gediplomeerde mensen aan de lijn
  • Persoonlijk advies bij al uw vragen; over declaraties, vergoedingen, uw (aanvullende) verzekering, etc.
  • Persoonlijke bemiddeling bij problemen met de zorgverzekeraar
  • Persoonlijke bemiddeling bij overstappen van zorgverzekeraar
  • Ondersteuning met online vergelijking tussen verzekeraars op premie en voorwaarden.
     
Korting

Het Longfonds vindt een goede en betaalbare zorgverzekering belangrijk. Als u verbonden bent aan het Longfonds, bijvoorbeeld doordat u ons financieel steunt of vrijwilliger bent, dan krijgt een collectieve korting op de premie van diverse zorgverzekeraars. De korting op de basisverzekering is door de overheid voor 2020 op maximaal 5% gezet. Wanneer u al verzekerd bent bij een van de onderstaande zorgverzekeraars, kunt u deze korting krijgen zonder dat u van zorgverzekeraar hoeft te veranderen en steunt u ook het Longfonds. Klik bij ‘Huidige verzekering via Heilbron’ op ‘Ik zit bij…’ om uw eigen korting te regelen en vul uw huidige zorgverzekeraar in. U komt vervolgens in het formulier (de intermediairverklaring) om de korting aan te vragen.

Contact

Wilt u vrijblijvend advies? Neem contact op met Heilbron via 088 – 121 02 12.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212