Help mee Bestel gratis

Kom naar de Longdagen

Het is een leuk maar vooral interessant dagje uit. Tijdens de Publieksdag van de Longdagen krijgt u het laatste nieuws over longziekten, de beste behandelingen en medische ontwikkelingen door onderzoek. Komt u ook op woensdag 11 april?

Waarom krijgt de een wel een longaanval door een onschuldig verkoudheidsvirus en de ander niet? Onderzoekster Barbro Melgert legt het uit tijdens de publieksdag van de Longdagen. En er zijn meer sprekers die op een begrijpelijke manier vertellen wat er allemaal speelt op het gebied van longonderzoek. Zo krijgt u via onderzoekster Hermelijn Smits te horen wat boerderijmelk kan doen in de strijd tegen astma. Interessant, want dit is het eerste grote onderzoek van Accelerate. Dat is het programma waarin het Longfonds internationale onderzoekers samenbrengt om snel een medische doorbraak voor astma te krijgen.  

Wie wint de Publieksprijs?

Zoals elk jaar houden de onderzoekers die genomineerd zijn voor de Publieksprijs een korte presentatie over hun onderzoek. Welk onderzoek is het beste? U kunt stemmen en meebepalen wie de Publieksprijs van € 2.500,- wint. En praat ook zeker mee tijdens de paneldiscussie over ‘zorg op maat voor iedereen’ – het thema van de Longdagen dit jaar. 

Ga voor meer info en aanmelden naar: www.weekvandelongen.nl.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212