Help mee Bestel gratis

VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun het Longfonds! Als u meespeelt voor het Longfonds, gaat de helft van elk lot naar het Longfonds. Zo helpt u mee in onze strijd tegen longziekten en maakt u wetenschappelijk onderzoek mogelijk.

Bij de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Als loterijdeelnemer heeft u de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint.

Speel ook mee!

Speel nu mee met de VriendenLoterij voor het Longfonds en maak kans op mooie prijzen. Daardoor kunnen we aan onze dromen werken en investeren in onderzoek om astma bij kinderen te voorkomen en naar het repareren van kapotte longen

Elektronische neus

Dankzij de bijdrage van de Vriendenloterij is onlangs een praktijkonderzoek gestart naar de elektronische neus (e-nose). De e-nose kan longziekten opsporen in uitgeademde lucht en is ontwikkeld in het Amsterdams Medisch Centrum door prof. dr. Peter Sterk en zijn team. De e-nose maakt het mogelijk om straks snel en eenvoudige de diagnose van een longziekte te stellen in elke spreekkamer.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen.  De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.  Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen.

Lotprijzen

Met ingang van januari 2017 verhoogt de VriendenLoterij de lotprijs van € 13,25 naar € 13,50 voor deelnemers die meespelen met de Jackpotbonus. Voor de deelnemers zonder Jackpotbonus gaat de lotprijs van € 12,75 naar € 13,00. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De nieuwe lotprijzen gelden voor bestaande deelnemers en nieuwe deelnemers.
De VriendenLoterij verhoogt de lotprijs om een groter bedrag af dragen aan de goede doelen en de totale hoeveelheid prijzengeld te verhogen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212