Help mee Gratis magazine

VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun het Longfonds! Als je meespeelt voor het Longfonds, gaat tenminste 40% naar het Longfonds. Zo help je mee in onze strijd tegen longziekten en maak je wetenschappelijk onderzoek mogelijk.

Bij de VriendenLoterij is jouw mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint.

Speel ook mee!

Speel nu mee met de VriendenLoterij voor het Longfonds en maak kans op mooie prijzen. Daardoor kunnen we aan onze dromen werken en investeren in onderzoek om astma bij kinderen te voorkomen en naar het repareren van kapotte longen

Elektronische neus

Dankzij de bijdrage van de Vriendenloterij is onlangs een praktijkonderzoek gestart naar de elektronische neus (e-nose). De e-nose kan longziekten opsporen in uitgeademde lucht en is ontwikkeld in het Amsterdams Medisch Centrum door prof. dr. Peter Sterk en zijn team. De e-nose maakt het mogelijk om straks snel en eenvoudige de diagnose van een longziekte te stellen in elke spreekkamer.

VriendenLoterij

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen.  De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.  Hierbij krijgen ze help van hun bekende Vrienden. Sinds 1998 is ruim € 732 miljoen geschonke naan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 48 goede doelen. 

Lotprijzen

Een lot kost € 13,75 per trekking. Vanaf januari 2020 is de lotprijs € 14,- per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Op vriendenLoterij.nl/speluitleg vind je meer informatie. De VriendenLoterij verhoogt de lotprijs om een groter bedrag af te dragen aan de goede doelen en de totale hoeveelheid prijzengeld te verhogen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212