Doneer nuBestel gratis

Vier uw feest in stijl

Heeft u binnenkort iets te vieren? Bent u bijna jarig en blijft uw verlanglijstje leeg? Als u een wens heeft voor longpatiënten, vraag dan een gift voor het Longfonds.

Heeft u een andere reden om een feestje te vieren? Ook tijdens uw huwelijk of jubileum kunt u een gift vragen of wanneer u een actie organiseert voor het Longfonds. Vraag de giftenbox of het Longfonds feestpakket aan voor een onvergetelijk en waardevol feest! Op deze manier kunt u gemakkelijk geld inzamelen en helpt u ons nog dichter bij onze dromen te komen.

Giftenbox of feestpakket aanvragen

Vraag nu de giftenbox aan voor uw actie of feest. Wilt u het feestelijker aanpakken? Kies dan voor de optie 'feestpakket'. U ontvangt dan naast de giftenbox ook 5 ballonnen en een vlaggetjeslijn.
Voor uitvaarten is er een speciale grijze giftenbox.

Vraag hier aan
ook online geld inzamelen?

U kunt ook een donatiepagina aanmaken op onze actiesite gezondelongen.nl. Uw genodigden kunnen dan via iDeal gemakkelijk een bedrag overmaken.

Heeft u meer informatie nodig? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl. We wensen u alvast een hele feestelijke dag toe!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl