Help mee Bestel gratis

Strategisch partner Philips

Longfonds en Philips zijn strategisch partners. Samen strijden we voor gezonde lucht en gezonde longen. Longfonds en Philips willen gezamenlijk het leven van longpatiënten verbeteren en indien mogelijk longziekte voorkomen. We werken samen om mensen inzicht te geven in en bewust te maken van hun (long)gezondheid, hun omgeving en de invloed daarvan op hun (long)gezondheid. Daarnaast bieden we oplossingen zodat ze zelf meer regie kunnen nemen over hun gezondheid.

Het levert voor beide partijen iets waardevols op en dat gunnen we elkaar ook van harte.
Francis Das, General Manager Personal Health Benelux, Philips
Lees hier het interview met Francis Das en Michael Rutgers

 ADEMNOOT!
Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert het Longfonds in samenwerking met Philips een uniek zangevenement ‘ADEMNOOT’. Duizenden zangliefhebbers vormen dan één groot megakoor om geld op te halen voor longonderzoek en aandacht te vragen voor mensen met een longziekte. Samen met Trijntje Oosterhuis zingen we 5 prachtige nummers, gearrangeerd door dirigent Ton van Diepen van Popkoor Prestige. Bekijk hier de promovideo. Schrijf je in op ADEMNOOT.nl en doe mee!

Thema's

Philips en Longfonds zijn er van overtuigd dat we alleen door samen te werken we onze ambities op hieronder genoemde thema’s sneller en beter kunnen realiseren.

2. Jonge Longen

Op het thema moeder &  kind werken we samen om het (ongeboren) kind de beste start te geven door ouders te informeren over het belang van longen, beginnend in de zwangerschap en tijdens de eerste levensjaren van het kind. We bieden handelingsperspectieven en oplossingen.

Lees meer

3. Longzorg
Op het thema longzorg werken we samen op twee deelgebieden.

  • Als eerste werken we  (samen met longpatiënten) aan programma’s om mensen met een longziekte inzicht te geven in hun ziekte en te ondersteunen met oplossingen om de kwaliteit van leven in hun eigen omgeving te bevorderen.

  Ook werken we aan digitale en connected (e-health) oplossingen om de longzorg van patiënten thuis te bevorderen. 

4. Onderzoek
Ook op het thema onderzoek werken we op twee deelgebieden samen.

We streven naar oplossingen om een betere en vroegere diagnoses te kunnen stellen bij kinderen en longpatiënten.

We werken aan oplossingen die er voor moeten zorgen dat mensen minder vaak opnieuw worden opgenomen door longaanvallen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212