Doneer nu Gratis magazine

Doe mee met Stoptober!

Heb jij altijd al willen stoppen met roken? Pak dan je kans en doe mee met Stoptober! Vanaf 1 oktober ervaar je hoe het is om 28 dagen te leven zonder sigaretten. Daarmee geef je jezelf een groot cadeau. Want stoppen met roken is het beste wat je voor je longen kunt doen.

Stoptober werkt!

Voor het zevende jaar op rij staat de maand oktober in Nederland in het teken van Stoptober: met z’n allen stoppen we 28 dagen met roken. Dat is super effectief, want als dat je lukt heb je vijf keer zo veel kans om het vol te houden en blijvend te stoppen! Ook Jörgen Raymann, Tjitske Reidinga, Rick Brandsteder, Victor Abeln en Estelle Cruijf doen mee.

Samen gaat het lukken

Deze niet-roken-reis doe je niet alleen. We stoppen samen. Daarom helpen we je op weg. Als je je hebt ingeschreven, krijg je van ons het Stoptober magazine vol tips en inspirerende verhalen. Ook maak je vanaf 28 september gratis gebruik van de handige Stoptober-app, jouw steun en toeverlaat tijdens oktober. Nieuw dit jaar is het Stoptober Webinar. Tijdens dit webinar op 28 september laten we bekende Nederlanders aan het woord. Zij moedigen je aan en geven jou de beste tips om het stoppen met roken vol te houden.

Stoptober voor bedrijven

Je kunt de Stoptober-uitdaging ook aangaan met je collega’s! Met de individuele, online training van Stoptober geef je hen een extra steuntje in de rug. Eventueel is het ook mogelijk om je medewerkers op locatie een groepstraining aan te bieden.

Kijk op de Stoptober bedrijvenwebsite welke trainingen je kunt bestellen.

Initiatiefnemers

Stoptober is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Longfonds, KWF Kankerbestrijding, de Hartstichting, het Trimbos-instituut en GGD GHOR Nederland. Stoptober begon in Engeland. Ook daar is de campagne al jaren een succes.

Doe mee met Stoptober!

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen voor je longen. En dit is hèt moment.

Samen gaat het lukken! 

Ja, ik doe mee met Stoptober
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212