Help meeDoneer nu

Bestellen

Patiëntenversie zorgstandaard astma

In de patiëntenversie van de zorgstandaard astma kunt u lezen waar goede longzorg uit moet bestaan. En wat u zelf kunt doen om beter met astma om te gaan. 

Verzending: via post of e-mail
Prijs: Gratis (t.w.v. € 2,95 )
Waarderingen:
0
(0)
U kunt maximaal 5 exemplaren bestellen.
Indien u meerdere exemplaren nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen via service@longfonds.nl
Toevoegen aan winkelwagen

In de patiëntenversie van de zorgstandaard astma kunt u lezen waar goede longzorg uit moet bestaan. Er bestond al langer een zorgstandaard astma voor zorgverleners. Het Longfonds heeft die zorgstandaard voor u ‘vertaald’.

Samen werken aan zorg

In de behandeling van astma speelt u zelf een grote rol. Groter dan u misschien denkt. De patiëntenversie van de zorgstandaard astma neemt u mee door alle stappen van het proces waar u als patiënt in terecht komt: van diagnose tot behandeling en leven met astma. Zorgverleners moeten zich in al die stappen aan bepaalde richtlijnen houden, om zo goed mogelijke zorg te verlenen. Zelf kunt u ook veel betekenen in goede zorg. De patiëntenversie van de zorgstandaard astma laat u zien hoe u zo actief mogelijk kunt zijn binnen de behandeling. Zo heeft u zelf meer de regie over uw astma. En werkt u samen met uw behandelaar aan goede longzorg.

Tips en adviezen

De patiëntenversie geeft bovendien veel informatie over de ziekte en wat u kunt verwachten als de arts denkt dat u astma heeft. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij het stellen van de diagnose en bij de behandeling? Op welke zorg heeft u recht? Welke soorten behandelingen zijn er?

Schrijf een waardering
Kies verzendwijze van dit product
Patiëntenversie zorgstandaard astma