Help meeDoneer nu

Bestellen

Patiëntenversie ouder astma bij kinderen

In de patiëntenversie van de zorgstandaard astma bij kinderen en jongeren vindt u informatie bestemd voor ouders. U kunt erin lezen waar goede zorg voor kinderen met astma uit moet bestaan. En welke rol u zelf heeft in de behandeling.

Verzending: via post of e-mail
Prijs: Gratis (t.w.v. € 2,95 )
Waarderingen:
0
(1)
U kunt maximaal 5 exemplaren bestellen.
Indien u meerdere exemplaren nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen via service@longfonds.nl
Toevoegen aan winkelwagen

In de patiëntenversie van de zorgstandaard astma kinderen en jongeren kunt u lezen waar goede longzorg voor uw kind uit moet bestaan. Er bestond al langer een zorgstandaard astma kinderen en jongeren voor zorgverleners. Het Longfonds heeft die zorgstandaard voor u ‘vertaald’.

SAMEN WERKEN AAN ZORG

In de behandeling van astma speelt u als ouder een grote rol. De patiëntenversie astma kinderen en jongeren met informatie voor ouders neemt u mee door alle stappen van het proces waar uw kind in terecht komt: van diagnose tot behandeling en leven met astma. Zorgverleners moeten zich in al die stappen aan bepaalde richtlijnen houden, om zo goed mogelijke zorg te verlenen. Zelf kunt u ook veel betekenen in goede zorg. Deze patiëntenversie laat u zien hoe u zo goed mogelijk uw kind in verschillende leeftijdsfases kunt ondersteunen.  Zo werkt u samen met uw kind en de behandelaar van uw kind aan goede longzorg.

TIPS EN ADVIEZEN

De patiëntenversie astma kinderen en jongeren (informatie voor ouders) geeft bovendien veel informatie over de ziekte en wat u kunt verwachten als de arts denkt dat uw kind astma heeft. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij het stellen van de diagnose en bij de behandeling? Op welke zorg heeft uw kind recht? Welke soorten behandelingen zijn er?

De patiëntenversie  astma kinderen en jongeren (informatie voor ouders) is gratis te bestellen.

Arts en Zorg Leeuwarden 21-4-2015 - 13:15
Waardering: 
0

tav Ester van Meurs

Schrijf een waardering
Kies verzendwijze van dit product
Patiëntenversie ouder astma bij kinderen