Help mee Gratis magazine
 

Ouders met astma of van kinderen met astma

Wil je graag meehelpen aan een oplossing om astma te voorkomen? Of om de zorg voor kinderen met astma te verbeteren? Meld je dan nu aan om hierover mee te denken!

Bij het Longfonds, vinden we het belangrijk dat mensen met een longziekte meedenken in onderzoek en zorg. Zij weten als geen ander hoe het is om te leven met een longziekte of als je kind een longziekte heeft. Op dit moment zoeken wij mensen voor een groot internationaal startend onderzoeksproject naar het voorkomen van astma bij kinderen. Wij zoeken ouders die mee willen denken over de opzet en uitvoering van deze onderzoeken. We zijn op zoek naar mensen met astma die (jonge) kinderen of een kinderwens hebben. Ook zoeken we ouders die een kind hebben met astma.

Dit vragen we van jou
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig
  • Je hebt inlevingsvermogen en overtuigingskracht
  • Je kan analytisch denken en jezelf goed uitdrukken
  • Je kunt je eigen ervaringen met astma en behandeling goed overbrengen
  • Je begrijpt dat ervaringen per persoon kunnen verschillen en bent bereid ook de ‘groepservaring’ te vertegenwoordigen.
  • Je bent bereid om een training te volgen over inbreng van het patiëntenperspectief
     
Dit bieden we jou

Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Reiskosten en eventuele andere onkosten worden vergoed. Ook is er alle mogelijkheid jezelf te scholen in inbreng van patiëntenperspectief.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het formulier in. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212