Help mee Gratis magazine

Organiseer een statiegeldactie

Help jij ons in de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen? Ga dan langs bij je supermarkt en vraag of je een statiegeldactie mag opzetten voor het Longfonds.

Hoe verzamel je de bonnen?
Vaak heeft de supermarkt zelf een statiegeldbox die je hiervoor kunt gebruiken. Mocht dit niet zo zijn dan kun je bij ons de giftenbox aanvragen. Vergeet niet om je actie aan te melden via actie@longfonds.nl. We sturen je dan een mooie poster die je kunt ophangen bij de statiegeldautomaat, zodat mensen goed kunnen zien waar ze hun statiegeldbonnen voor doneren.

Na de actie
Laat je het ons even weten als de statiegeldactie is afgelopen? Leeg dan samen met de supermarkt de statiegeldbox en tel de opbrengst. Laat de supermarkt het verzamelde bedrag naar ons over maken. Dit kan naar: Longfonds, op bankrekeningnummer: NL50 ABNA 0575255250 o.v.v. 'statiegeldactie' en de naam van de supermarkt.

Contact
Heb je hulp nodig bij het organiseren van de statiegeldactie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met actie@longfonds.nl of (033) 43 41 212.

Ria de Keijzer organiseerde eerder al eens een statiegeldactie en haalde maar liefst €322,- op met haar actie!

Haal jij met jouw statiegeldactie meer op? Wij zijn ervan overtuigd dat je dat kan. We zijn blij dat je ons helpt met onze wens voor de toekomst: iedereen gezonde longen. We hebben grote dromen en zijn blij met iedere bijdrage die je kunt leveren. Samen maken we het verschil!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212