Help mee Gratis magazine

Opbrengst collecte 2019

U bent met een collectebus op pad gegaan of heeft een online collectebus aangemaakt. Of misschien heeft u de collecte georganiseerd of een gift gedaan bij een collectant. Zat redenen waarom u benieuwd bent naar de collecte-opbrengst uit de week van 13 t/m 18 mei 2019. Bekijk hieronder de laatste update.

Elke dag neemt de collecte-opbrengst toe, tot in september de definitieve opbrengst bekend is. Dan pas zijn álle (digitale) muntjes geteld. Het totaalbedrag van de collecte bestaat uit de opbrengst van fysieke collectebussen, collecte 2.0, de iDEAL QR-code, de online collectebussen, SMS en goede doelen weken.Er is al € 23 opgehaald bij de Longfonds collecte 2019
Bedankt!

Het is ongelofelijk hoeveel mensen zich hebben ingezet voor de collecte in 2019: meer dan 33.000 mensen gingen dit jaar op pad om te collecteren en bijna 2500 (mede)organisatoren zorgden ervoor dat de collecte in hun wijk soepel verliep. Zij werden daarbij ondersteund door zo'n 30 vrijwillige regiocoördinatoren. Alle vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet! Samen komen we dichter bij onze droom: longziekten de wereld uit.

Opbrengst in 2018

De totale opbrengst van de collecte in 2018 was ruim 1,9 miljoen! Een fantastisch resultaat! Met deze opbrengst kunnen we een groot verschil maken en veel investeren in wetenschappelijk onderzoek. Bent u nieuwsgierig naar de collecteopbrengst per provincie? Wij hebben het voor u op een rij gezet. 

Wilt u collecteren?

Helpt u ons om onze dromen uit te laten komen? Collecteer mee om longziekten de wereld uit te krijgen. Gewoon in uw eigen buurt voor slechts twee uur per jaar.

Ja, ik word collectant
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212