Help mee Gratis magazine
 

Medicijnen tijdens zwangerschap

Soms moet u als u zwanger bent medicijnen gebruiken. Wilt u helpen om meer te weten te komen over het gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap? Dan vragen wij u mee te doen aan pREGnant.

Van sommige medicijnen is nog weinig bekend over het gebruik tijdens de zwangerschap. Met pREGnant kunt u uw ervaring over het gebruik van medicijnen tijdens uw zwangerschap delen. Op deze manier helpt u mee om meer kennis hierover te krijgen. Zo draagt u bij aan nog veiliger gebruik van medicijnen!

Voor wie

Aan dit onderzoek kunnen alle zwangere vrouwen deelnemen, ook als u op dit moment geen medicijnen gebruikt.

Wat betekent deelname voor u?

Als u wilt meedoen aan dit onderzoek kunt u zich aanmelden op www.pregnant.nl. Hierna ontvangt u 5 vragenlijsten. De eerste vragenlijst ontvangt u direct na aanmelding. De andere vragenlijsten ontvangt u bij 17 weken en 34 weken zwangerschap en 2 en 6 maanden na de bevalling. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Deelname is vrijwillig en u kunt op elk moment besluiten om niet meer deel te nemen.

Met de resultaten van dit onderzoek helpt u mee aan een nog veiliger gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap!

Op www.pregnant.nl vindt u meer informatie. U kunt ook contact opnemen met Saskia Vorstenbosch, projectcoördinator van pREGnant via 073-646 97 11 of info@pregnant.nl. 

Dit oproepje komt vanuit de onderzoekers en niet vanuit het Longfonds. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u daarom het beste met de onderzoekers zelf contact opnemen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212