Doneer nuBestel gratis

Ouders met (chronisch) ziek kind

Gezocht: ouders die vanwege de zorg voor hun kind regelmatig in het ziekenhuis komen. Op www.hetouderkompas.nl vinden ouders informatie over de impact van een kind met een (chronische) ziekte of aandoening op verschillende gebieden van het leven. Het Ouderkompas ondersteunt ouders en wijst hen de weg in de grote hoeveelheid informatie die al op internet te vinden is.

Het Ouderkompas wordt een website voor ouders die vanwege de zorg voor hun kind regelmatig in het ziekenhuis komen. Om Het Ouderkompas tot een succes te maken hebben we de mening van ouders van een kind met een (chronische) ziekte of aandoening nodig. We horen graag van deze ouders welke thema’s zij op de website terug willen zien en waar ze nu hun informatie vandaan halen. Via de link hieronder komt u bij onze vragenlijst: www.hetouderkompas.nl/vragenlijst 

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 a 15 minuten duren. Na analyse van de vragenlijst zullen de resultaten gepubliceerd worden. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Msc. Florrie Walraven. Projectmedewerker Psychosociale Afdeling Emma Kinderziekenhuis AMC info@hetouderkompas.nl 020-5661326

Dit oproepje komt vanuit de onderzoekers en niet vanuit het Longfonds. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u daarom het beste met de onderzoekers zelf contact opnemen.

Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over:

  • behandeling van longziekten
  • werk van het Longfonds
  • ontwikkelingen in onderzoek
  • tips om uw longen gezond te houden
Aanmelden