Help mee Gratis magazine

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor het Longfonds

In 2019 vond van 16 tot en met 19 juli de 103e Nijmeegse Vierdaagse plaats. Verschillende actievoerders wandelden mee voor het Longfonds én haalden samen maar liefst €6.286,- op. We zijn ontzettend trots op deze kanjers!

Volgend jaar lopen voor het Longfonds?
Wil jij ook meedoen aan de Nijmeegse Vierdaagse? Dat kan! De data en de inschrijving van volgende editie worden medio januari 2020 bekendgemaakt.

Vanaf januari vind je de reglementen en inschrijfprocedure op de website van de 4daagse. Laat jouw inzet sponsoren en strijd mee voor gezonde lucht en gezonde longen! 

Hoe werkt het?

Help jij ons om onze dromen te realiseren door jouw Vierdaagse te laten sponsoren? Dan helpen wij jou natuurlijk ook!

  • Maak een actiepagina via onze actiewebsite, dan zetten wij jouw actie in het zonnetje op onze website.

  • Wij geven je tips om je actie tot een succes te maken en hebben promotiemateriaal beschikbaar, zoals een giftenbox, folders, vlaggetjes etc.

  • Je ontvangt ons unieke Longfonds sportshirt waarmee je tijdens de Vierdaags laat zien dat jij mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen.

  • Tijdens de Vierdaagse word je aangemoedigd door het Longfonds.

Uiteraard helpen we jou ook graag met tips en adviezen. Neem voor meer informatie contact met ons op via actie@longfonds.nl
 

Met jouw gesponsorde kilometers tijdens de Vierdaagse help je om deze dromen te realiseren. En daar zijn we je enorm dankbaar voor! 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212