Help mee Gratis magazine

Wat vindt u? Uw mening is belangrijk!

Wat vindt u van de gezondheidszorg? Wat zijn uw ervaringen met bijvoorbeeld zorgverzekeringen, vergoedingen of medicijnen? Het Longfonds zoekt mensen met een longziekte die hun mening willen geven.

U kunt mee doen aan ons Longpanel: een groep mensen die regelmatig bevraagd wordt over actuele onderwerpen in de zorg voor longen. Deze methode wordt al door meer patiëntenorganisaties met succes gebruikt. Het panel werkt met een profiel: waarin u bijvoorbeeld uw longziekte vermeldt. Door uw profiel zo goed mogelijk in te vullen, voorkomt u dat u vragen krijgt over een onderwerp waar u geen ervaring mee heeft. Uw privacy is uiteraard gewaarborgd en de gegevens worden alleen gebruikt door het Longfonds.

Zes keer per jaar

Als lid van het Longpanel krijgt u gemiddeld zes keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Dit gebeurt altijd per e-mail. In deze e-mail krijgt u uitleg over het onderwerp en een link naar de vragenlijst. Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan kunt u ervoor kiezen om een keer niet mee te doen. Door in te loggen kunt u zelf uw gegevens bijhouden en aangeven als u (tijdelijk) niet mee wilt doen. Ook kunt u de vragenlijsten zien waar u aan mee hebt gedaan.

Denkt u mee?
 

Reacties (18)

@ Ineke Duijzer. Wij willen u vragen een mail te sturen naar service@longfonds.nl met uw n.a.w. gegevens. Wij zullen er dan voor zorgen dat het bij de juiste persoon komt.

ik wil graag lid worden van het longpanel en 6 keer per jaar een vragenlijst ontvangen. Ik heb astma en ben een vrouw van 59 jaar. groetjes Ineke Duijzer

Ik ga naar aanleiding van de vragenlijst kijken of ik antwoord kan geven op de vragen,

Ik heb Longemfyseem 30 % longinhoud dus ervaring.

IK ben 63 jaar en woon in Hoorn

Met vriendelijke groet mw A.Blom

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.