Help mee Bestel gratis

Wandelen voor een wereld zonder longziekten!

Van 17 tot en met 20 juli 2018 vindt de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Bent u of kent u iemand die meeloopt met de Nijmeegse Vierdaagse? Loop dan mee voor een wereld zonder longziekten. Zo steunt u belangrijk onderzoek en helpt u ruim één miljoen mensen met een longziekte.

Als u meeloopt laat dan uw inzet sponsoren en help mee in onze strijd voor gezonde lucht en longen!  U ontvangt dan van ons een Longfonds sportshirt waarmee u tijdens de Vierdaagse laat zien dat u mee strijdt voor gezonde longen voor iedereen. Daarnaast helpen wij u natuurlijk met tips en –tricks om sponsorgeld bij elkaar te krijgen.

Inschrijven

De inschrijving voor de Nijmeegse Vierdaagse is gestart op maandag 5 februari. Meer informatie over inschrijven en de mogelijkheid om voor het Longfonds mee te lopen vindt u hier. Als u zich heeft ingeschreven voor de Vierdaagse, kunt u zich via devierdaagsesponsorloop.nl aanmelden om te lopen voor het Longfonds.

Waarom meelopen?

De Nijmeegse Vierdaagse is hét wandel event van Nederland. Ieder jaar lopen tienduizenden mensen mee. Uw gelopen kilometers zijn goud waard tijdens de Vierdaagse en helpen mee in onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Samen maken we het verschil! 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.