Help mee Gratis magazine

Training voor lokale acties Rookvrije Generatie

Een meerderheid (52%) van de Nederlanders wil zich inzetten om plekken waar veel kinderen komen rookvrij te maken. Om hen hierbij te helpen start het Longfonds trainingen met uitleg over de campagne, hoe een eigen actieplan te maken, handige tips om succesvol rookvrije meters te maken en inspirerende voorbeelden. 

De gratis training wordt gegeven bij het Longfonds in Amersfoort. De eerstvolgende training vindt plaats op woensdag 4 april 2018 van 15.00-17.00 uur. Wilt u kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om zelf te gaan roken? Wilt u rookvrije meters maken in uw buurt? Dan bent u van harte welkom. Direct inschrijven? Mail naar rookvrij@longfonds.nl.

Iedereen kan iets doen voor de Rookvrije Generatie

De beweging 'Op weg naar een Rookvrije Generatie' is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting en Longfonds. Steeds meer partijen en personen steunen dit initiatief. Samen slaan we de handen ineen om het goede voorbeeld te geven en de omgevingen waar kinderen komen rookvrij te maken. Iedereen kan iets doen; zo gaan we samen op weg naar een Rookvrije Generatie.

Meer lezen over de Rookvrije Generatie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.